Μανούσος: «Θα παλέψουμε και σ’ αυτό το ματς»

manousosΓια το αυριανό (27/2) εκτός έδρας ματς της Δόξας Λευκάδας με την Κύμη μίλησε ο Σάββας Μανούσος κρούωντας τον «κώδωνα του κινδύνου».

«Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Α2 και κάθε χαλάρωση ισοδυναμεί με «στραβοπάτημα» τόνισε ο έμπειρος σέντερ και εξήγησε: «Η Κύμη είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία και είναι απόλυτα σαφές ότι προκειμένου να φθάσουμε στη νίκη, επιβάλλεται να δείξουμε συγκέντρωση και αγωνιστικότητα.

Ούτως ή άλλως, όμως, από εδώ και πέρα όλοι οι παίκτες της ομάδας πρέπει να δίνουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων, προκειμένου να υλοποιήσουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το παίζουμε σε κάθε αγώνα με πειθαρχία, πάθος και αγωνιστικότητα.

Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις έχοντας ως στόχο να παρουσιάζουμε τα νέα στοιχεία στο παρκέ. Έχοντας ως στόχο να αυξάνουμε κάθε μέρα το ρυθμό μας.

Για την αντίπαλό μας δεν χρειάζεται ν’ αναφέρω πολλά πράγματα, καθ’ ότι η πορεία της δείχνει τον υψηλό στόχο που διατηρεί. Εμείς, από την πλευρά μας, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα παλέψουμε και σ’ αυτό το ματς, ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη».