Μανταλβάνος: «Να είμαστε ο εαυτός μας»

Η Ενωση επιστρέφει την Κυριακή (02/02) στις 17:00 στο κλειστό «Γ. Κακούρης» για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ Χανιά.

Η ομάδα του Ιλιον, έχει αφήσει πίσω της την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, εστιάζοντας στο ερχόμενο παιχνίδι. Ο Κώστας Μανταλβάνος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, εν όψει της δύσκολης αυτής αναμέτρησης, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι μόνο η νίκη.

«Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα μας έχει τον ίδιο στόχο, τη νίκη. Τα Χανιά είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει δείξει δυναμικότητα στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο, προέρχονται από μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Σχηματάρι και αυτό δείχνει τι αντίπαλος είναι», αναφέρει αρχικά ο σέντερ της ομάδας μας για να συνεχίσει.

«Είναι μια ομάδα που μας είχε πληγώσει στο transition και σκοπός μας είναι να έχουμε πιο γρήγορες επιστροφές. Τα Χανιά διαθέτουν έναν καλό κορμό. Εχει έναν εξαιρετικό ψηλό, αλλά και έμπειρους παίκτες όπως ο Κατράνας και ο Ιωκειμίδης και χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Οσο για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα μας για να κατακτήσει το ροζ φύλλο; «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να προσέξουμε, αρκεί να είμαστε ο εαυτός μας και  να παίξουμε το μπάσκετ που έχουμε δείξει στον κόσμο μας».