Μαργαρίτης: «Το ματς θα είναι ντέρμπι»

Η αναστάτωση που προκλήθηκε για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στους Ικάρους και τον ΟΦΗ (Kυριακή 9/10, 12:00) έχει περάσει για τους Σερραίους και πλέον η προσοχή στρέφεται καθαρά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η  προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και το θετικό για τον Στάθη Καμαράκη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εν όψει ένας πολύ σημαντικού παιχνιδιού.  Ο τεχνικός των «κυανκοκίτρινων» έχει χαρακτηρίσει κομβικό, λόγω του προγράμματος που έχουν μετά και οι δύο ομάδες , για την πορεία και τους στόχους της ομάδας.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας (ikaroibc.gr) o  Βαγγέλης Μαργαρίτης χαρακτήρισε με τη σειρά του “ντέρμπι”  το ματς με τους κρητικούς: «Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ένα ντέρμπι. Ο ΟΦΗ έχει ενισχυθεί πολύ φέτος και είναι από τα φαβορί για άνοδο. Εμείς δουλεύουμε πολύ για το παιχνίδι αυτό και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τον κόσμο να αποτελέσει τον έκτο παίκτη μας ,να μας στηρίξει ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες αυτού του αγώνα».