Μαρμαρινός: «Μόνο από τις δικές μας δυνάμεις εξαρτιόμαστε»

marmarinos-kavalaΤην παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι του Λαγκαδά εξήρε, ο σέντερ της ΚαβάλαςΔημήτρης Μαρμαρινός, τονίζοντας πως ο κόσμος της ομάδας, είναι η ψυχή της! Ο έμπειρος φορ της Καβάλας, ξεκαθάρισε πως ο στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει στην Αμαλιάδα τη 2η θέση, όμως μέχρι τότε θα παραμείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της να κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια…

-Που κρίθηκε Δημήτρη το παιχνίδι στο Λαγκαδά;
«Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα, ο Ερμής έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Εμείς ήμαστε πιο έμπειροι και διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Θα σταθώ στην παρουσία του κόσμου μας που είναι πραγματικά μία έξτρα ώθηση, που μας ξάφνιασε θετικά. Ο κόσμος της ομάδας, είναι η ψυχή της! Εμείς γι’ αυτούς παίζουμε και χαιρόμαστε να τους βλέπουμε ευτυχισμένους. Είναι μαζί μας και στο τέλος θα ήθελα όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε».

– Το πιο δύσκολο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι μήπως η απόλυτη προσήλωση;
«Αυτό είναι το αυτονόητο. Οι παίκτες είναι έμπειροι και τα έχουμε περάσει αυτά. Ξέρουμε πως πριν την Αμαλιάδα, έχουμε πολλούς «τελικούς» ακόμη και όλα τα μάτς τα υπολογίζουμε. Πόσο μάλλον τον Αρκαδικό, που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Εμείς έχουμε το μυαλό μας μόνο στο μάτς του Σαββάτου. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, γιατί όπως σας είπα, εμείς παίζουμε πρώτα για αυτούς».

-Μοιραία βλέπετε και τι κάνει ο Κόροϊβος;
«Ειλικρινά όχι! Θα ήταν λάθος αυτό. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδας και όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε το μεταξύ μας παιχνίδι. Αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει όλοι στην ομάδα. Μόνο από τις δικές μας δυνάμεις εξαρτιόμαστε».