Ματς γιορτή για την ΑΕΛ

ael-fiestaΗ ΑΕΛ υποδέχεται την Κυριακή (3/4) την Σιάτιστα σ΄ενα ματς γιορτή καθώς η λαρισινή ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πραγματοποιήσει τη φιέστα της, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΛ καλεί όλους τους φιλάθλους της να γιορτάσουν μαζί της την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Μπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία του Σωματείου. Την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο κλειστό του Αλκαζάρ για την 25η αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Γ.Σ.Σιάτιστας με φόντο το τρόπαιο του Πρωταθλήματος το οποίο θα απονεμηθεί με τη λήξη του ματς.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του αγώνα θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου, των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, που εξυπηρετούν καθημερινά πλήθος συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ας είμαστε παρόντες σε αυτή τη γιορτή ώστε να χειροκροτήσουμε τους πανάξιους πρωταθλητές μας».