Στο Ψυχικό το ματς της αγωνιστικής

Στο Ψυχικό θα διεξαχθεί το σπουδαιότερο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής για το νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής. Εκεί, οι νεοφώτιστοι θα υποδεχτούν τον Αμύντα, δύο ομάδες που έχουν θέσει ξεκάθαρα στόχο μια από τις πρώτες θέσεις του νοτίου ομίλου. Η διαφορά, βέβαια, είναι ότι η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα έχει κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, μετρώντας 9 νίκες σε 10 αγώνες. Ο Αμύντας, από την άλλη, έχει χάσει ήδη πολύ έδαφος, ωστόσο προέρχεται από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση (απέναντι στον Αετό) και με διπλό στο Ψυχικό θα παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Δύσκολη αποστολή στον Δούκα θα έχει την ίδια ώρα η ΑΕΚ, η οποία παρά το 9-1, έχει κάθε λόγο να προβληματίζεται με τις πρόσφατες εμφανίσεις της. Στο κλειστό των εκπαιδευτηρίων ΔΑΪΣ, πάντως, θα είναι πάνοπλη, σε αντίθεση με τον Δούκα, που δεν θα υπολογίζει για τρίτο συνεχόμενο ματς τον τραυματία Γιάννη Γιαννούλη.

Στον Χολαργό, η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη υποδέχεται τη Χαλκίδα θέλοντας να κλείσει τον πρώτο γύρο αήττητη στο γήπεδό της, όπου μετράει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια -τις τέσσερις με διψήφια διαφορά πόντων! Η Χαλκίδα, από την άλλη, “καίγεται” για μια νίκη, εκτός έδρας όμως έχει ακριβώς αντίστροφο απολογισμό από τον Χολαργό: 0-5, με τις τέσσερις ήττες να έχουν σημειωθεί με διψήφια διαφορά πόντων…

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Ιλιον (μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια) και ο Κρόνος (4 σερί ήττες, 0-5 εκτός έδρας) ψάχνουν… επειγόντως μια νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ο Αετός δεν έχει άλλο στόχο από το να διαφυλάξει το αήττητο στο γήπεδό του (5-0) απέναντι στη Νήαρ Ηστ, ενώ το Πέραμα περιμένει τον Πανερυθραϊκό, που έχει 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια του αλλά έχει να αγωνιστεί από τις 16 Δεκεμβρίου.

Βατές, πλην όμως επικίνδυνες έξοδοι για Ηρακλή, Φίλιππο

Στον Βορρά, τα μεγάλα ντέρμπι απουσιάζουν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Στη θεωρία τουλάχιστον… Κατ’ αρχάς, οι δύο πρωτοπόροι, ο Ηρακλής και ο Φίλιππος Βέροιας έχουν βατές, πλην όμως επικίνδυνες εξόδους σε Διαβατά (με τον Ιωνικό Ιωνίας, που μετράει 7 σερί ήττες και έχει να νικήσει από τις 27 Οκτωβρίου) και Τούμπα (με τη ΜΕΝΤ, που έχει 4 σερί ήττες και ρεκόρ 1-4 στην έδρα της) αντίστοιχα.

Στην Αρναία, το Στρατώνι θα προσπαθήσει να κάνει το 6-0 στο γήπεδό του απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, ενώ την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη θα διεκδικήσουν Αιγάλεω και Ιωνικός Ν.Φ. (έχουν 0-5) σε Κατερίνη και Πεύκα αντίστοιχα, στα δύο παιχνίδια που “ανοίγουν” το αγωνιστικό πρόγραμμα χρονικά, αφού διεξάγονται νωρίτερα από τα υπόλοιπα τέσσερα.

Τέλος, στο μοναδικό ματς του βόρειου ομίλου που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα, το Μαρούσι υποδέχεται τη Μεταμόρφωση Βόλου, που ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη μακριά από το γήπεδό του.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος

Β’ Κλ. Ιλίου 17:00 Ιλιον-Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Πόντας-Ζακεστίδης)
Δούκα 17:00 Δούκας-ΑΕΚ (Ντάβαρης-Παπαθανασίου Στ.)
Χολαργού 17:00 Χολαργός-Χαλκίδα (Μπούσιας-Κυριακόπουλος)
Ψυχικού 17:00 Ψυχικό-Αμύντας (Καραβίτης-Παπαφωτίου)
Στρέφη 17:00 Αετός-Νήαρ Ηστ (Θεοδωρόπουλος-Διμπινούδης)
Περάματος 17:00 Πέραμα/Ερμής-Πανερυθραϊκός (Παπανικολάου Αθ.-Σταθόπουλος)

Βόρειος όμιλος

Κατερίνη ΣΣ 12:00 Πιερικός Αρχέλαος-Αιγάλεω (Τσιρτσιμάλης-Μοσχοτόγλου)
ΔΑΚ Πεύκων 14:00 Μαχητές Δόξας Πεύκων-Ιωνικός Ν.Φ. (Παγώνης-Πιτσίλκας Μ.)
Αγ. Θωμά 17:00 Μαρούσι-Μεταμόρφωση Βόλου (Δημόπουλος-Μακρής)
ΜΕΝΤ 17:00 ΜΕΝΤ-Φίλιππος Βέροιας (Τσιαπλής-Γερακίνης)
Διαβατών 17:00 Ιωνικός Ιωνίας-Ηρακλής (Αργυρού-Θεοδώρου)
Αρναίας 17:00 Στρατώνι-Αίας Ευόσμου (Ευφραιμίδης-Πιτσίλκας Β.)