Ματσάρα στο Κερατσίνι, αμφίρροπο στο Ψυχικό

ethnikos-ghpedoΔύο μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει η 6 αγωνιστική, η οποία όμως θα είναι και αρκετά αλλαγμένη καθώς τρεις ομάδες θα παραταχθούν με διαφορετικούς προπονητές. Ο Εθνικός φιλοξενεί την Καβάλα σ΄ένα παιχνίδι που αναμένεται αμφίρροπο και το Ψυχικό θα αντιμετωπίσει τον Αετό. 

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΦΗ (Βαρδινογιάννειο, 17:00)

Αλλαγμένος θα παραταχθεί ο Ηρακλής κόντρα στον ΟΦΗ. Ο «γηραιός» θα αγωνιστεί για ακόμα ένα ματς χωρίς τον κόσμο του και με τον Γιάννη Δαμαλή στον πάγκο του θα παλέψει να επιστρέψει έπειτα από τρεις αγωνιστικές στα θετικά αποτελέσματα. Κάτι όμως που επιθυμεί και ο ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να εμφανιστεί συγκεντρωμένος και να φύγει με το «διπλό» που θα τον φέρει σε υψηλότερες θέσεις στη βαθμολογία.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Μετς, 17:00)

Η ήττα του περασμένου Σαββάτου έπεσε… βαριά γι΄αυτό και στο Παγκράτι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση της νίκης που θα τους τονώσει και το ηθικό. Ο Ερμής θα παραταχθεί διαφοροποιημένος, καθώς στα ηνία πια βρίσκεται το Δημήτρης Γεροφώτης και με καλή ψυχολογία (σ.σ. μετά την πρώτη του νίκη) θα επιδιώξει να κάνει μία καλή εμφάνιση που θα του δώσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

ΨΥΧΙΚΟ – ΑΕΤΟΣ (Ψυχικό, 17:00)

Το Ψυχικό υποδέχεται τον Αετό σ΄ένα από τα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια της ανταγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αετού και να ρεφάρουν τη ήττα του περασμένου Σαββάτου για να βρεθούν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Όμως, ο Αετός δείχνει ότι έχει βρει τρελό ρυθμό αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μία ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ- ΛΑΥΡΙΟ (Λιβαδειάς, 17:00)

Με οδηγό τις τελευταίες εμφανίσεις, η Λιβαδειά θα αντιμετωπίσει το Λαύριο. Οι γηπεδούχοι θέλουν πολύ τους δύο βαθμούς για να ανέβουν βαθμολογικά, αλλά και το Λαύριο επιθυμεί τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που θα της δώσουν το «διπλό».

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Λευκάδας, 17:00)

Στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα της η Δόξα φιλοξενεί τον Φίλιππο με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τη φέρουν ψηλότερα στη βαθμολογία. Οι Λευκαδίτες δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος γι΄αυτό και θα παραταχθούν απόλυτα ετοιμασμένοι. Η ομάδα της Βέροιας από την άλλη, πηγαίνει στο νησί χωρίς άγχος, κάτι που την κάνει και επικίνδυνη για να πετύχει την  έκπληξη.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τρίπολης, 17:00)

Ο Αρκαδικός φιλοξενεί τον Ηλυσιακό σ΄ένα παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι Αρκάδες δεν αναμένεται να δυσκολευτούν ιδιαίτερα καθώς ο Ηλυσιακός δεν διανύει την καλύτερη περίοδο του.  Οι «κιτρινόμαυροι», έχοντας στον πάγκο τον Θοδωρή Καλλιώρα, θα παλέψουν για μία ανταγωνιστική εμφάνιση.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ  (Π. Νικολαϊδης, 17:00)

Ο Εθνικός υποδέχεται σ’ένα κατάμεστο κλειστό, την Καβάλα στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παλέψουν με το 100% των δυνάμεών του για να σημειώσουν την πέμπτη τους νίκη. Η Καβάλα από την άλλη, δεν θέλει να σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από το «διπλό» που θα της δώσει και την πρώτη θέση στη βαθμολογία.