“Ματσάρα” στο Λαύριο

Οπως κάθε Σάββατο, έτσι και αύριο η Α2 (5η αγωνιστική) προσφέρει για όσους αγαπούν το μπάσκετ αμφίρροπες αναμετρήσεις. Ποιος δεν θα ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα του Λαυρίου με τον Πανελευσινιακό, ο οποίος μάλιστα είναι ο αγώνας που μπορεί να χαρακτηριστεί το ματς της αγωνιστικής. Από εκεί και μετά στη Λευκάδα, στη Δάφνη, στο Λαγκαδά, στην Κατερίνη αναμένονται παιχνίδια γεμάτα αγωνιστικό ενδιαφέρον…

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Ενα παιχνίδι που η Δόξα το θέλει πάρα μα πάρα πολύ, αφού στη συνέχεια το πρόγραμμά της δεν είναι και πολύ ευνοϊκό. Χωρίς προβλήματα η Λευκάδα θα παλέψει μέχρι τέλους απέναντι σε μια ομάδα που εκτός του ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση για ακόμα ένα εκτός θα έχει και τους φιλάθλους στο πλευρό της.

ΛΑΥΡΙΟ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Λαυρίου, 17:00)

Αναμφίβολα το ντέρμπι της αγωνιστικής.  Και οι δύο διαθέτουν εξαιρετικό ρόστερ, ενώ και οι δυο έχουν υψηλά στάνταρ! Κάθε μέρα που περνά το Λαύριο δείχνει να… δένει όλο και περισσότερο, ενώ η Ελευσίνα καλείται να επιστρέψει στα δύσκολα και να κατακτήσει ένα δεύτερο μεγάλο “διπλό”.  Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημά τους (έδρα) και να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Σταμάτη.

ΑΕΚ  ΑΡΓΟΥΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (ΔΑΚ Αργους, 17:00)

Οι Σέρρες κατεβαίνουν ως φαβορί στο Αργος και να κάνουν το πέντε στα πέντε, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να παλέψει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ – ΠΕΡΑΜΑ (3ο ΚΓ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, 17:00)

Η ΑΕΚ  των υψηλών προσδοκιών μετρά τρεις σερί ήττες. Εχοντας στον κόσμο στο πλευρό της θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να παραμένει μέσα στους στόχους της, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου καλά.  Το Πέραμα με τον Μιλίσεβιτς στο ρόστερ, ενώ  τελευταία στιγμή θα κριθεί και η παρουσία του Μίχαλου, θα επιδιώξει να κάνει μία ακόμα έκπληξη, άλλωστε έχει αποδείξει ότι μπορεί.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (ΚΓ Κατερίνης, 17:00)

Ενα ματς που αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό. Και αυτό γιατί το “διπλό”  του Πιερικού την περασμένη αγωνιστική ήταν μια… τονωτική ένεση, ενώ από την άλλη ο Πανερυθραϊκός έχει αποδείξει ότι μπορεί να “χτυπήσει” οποιοδήποτε παιχνίδι κάνοντας το ντέρμπι. Ο μεν Πιερικός θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στην έδρα του ο δε φιλοξενούμενος να ρεφάρει την ήττα από τον ΟΦΗ…

ΟΦΗ  -ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Βαρδινογιάννειο, 17:00)

Μια δεύτερη ήττα στην έδρα τους είναι μια σκέψη που δεν θέλουν να σκέφτονται στον ΟΦΗ καθώς οι υψηλοί στόχοι δεν επιτρέπουν περαιτέρω απώλειες. Η επιστροφή του Μάριου Σκαμνάκη έχει καλύψει ενισχύσει μια θέση (“4”) όπου η ομάδα έχει πρόβλημα.  Το Παγκράτι, το οποίο θα κατέβει με προβλήματα στην Κρήτη (χωρίς αδελφούς Μπρέισι και Βεσκούκη),  θα παλέψει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ (Λαγκαδά, 17:00)

Αλλο ένα αμφίρροπο ματς. Ο Ερμής με έναν Ηλιάδη να βρίσκεται στα καλύτερά του μπορεί να πάρει κάθε παιχνίδι, πολύ περισσότερο δε όταν αγωνίζεται στο Λαγκαδά, αλλά όταν αντιμετωπίζεις την Κηφισιά δεν μπορεί να… κοιμάσαι και ήσυχος. Αν στα μέχρι τώρα παιχνίδια η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου που δεν είχε ψηλό “χτύπησε” κάθε ματς, έχοντας  πλέον, στη σύνθεσή της τον Κολώκα μπορεί κάλλιστα να φύγει με το “διπλό”.

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Δάφνης, 17:00)

Ο Αμύντας επιστρέφει στο σπίτι του έπειτα από δύο εβδομάδες απουσίας με στόχο να πάρει διατηρήσει την έδρα του αήττητη. Η ομάδα του Αλέξη Ζαβού θέλει να αποδείξει ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ  καλή κατάσταση απέναντι σε μια ομάδα που στις τελευταίες δύο εμφανίσεις βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Δυο φορμαρισμένες ομάδες βρίσκονται αντίπαλοι στο παρκέ, γι΄αυτό το παιχνίδι αναμένεται και  ιδιαίτερα ενδιαφέρον.