Μαχητικά και αμφίρροπα παιχνίδια

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 6η αγωνιστική με τα παιχνίδια να είναι ιδιαίτερα αμφίρροπα. Το παιχνίδι της Κυριακής (18/11) ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Φιλαθλητικό κερδίζει τα βλέμματα αλλά… πίσω δεν πάνε τα ματς σε Τρίπολη, Λευκάδα, Αμαλιάδα και Κρήτη.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Τρίπολης, 17:00)

Δυναμικό αναμένεται το παιχνίδι της Τρίπολης. Ο Αρκαδικός έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στα συν του συγκαταλέγεται η έδρα, όπου εκεί μέσα… μεταμορφώνεται! Όμως το Παγκράτι θέλει και αναζητά τη νίκη ώστε να σκαρφαλώσει σε υψηλότερες θέσεις. Η μαχητικότητα των «ροσονέρι» θεωρείται δεδομένη και κάπως έτσι το ματς αναμένεται δυνατό. Αμφίβολος ο Βράνιες.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ (Κατσιμήδιο, 21/11, 17:00)

Τη νίκη που δεν έχει πετύχει αναζητά την Τετάρτη (21/11) η Νίκη Βόλου απέναντι σε μια ομάδα, η οποία πλέον δείχνει ότι έχει βρει το δρόμο της. Το θέμα είναι ότι οι βολιώτες θέλουν να τονώσουν τη πεποίθησή τους και σε αυτό βοηθούν τόσο η συμπαράστασή του κόσμο, αλλά και τα προβλήματα απουσιών του αντιπάλου. Θα καταφέρουν τα Τρίκαλα να ξεπεράσουν τις απουσίες; Δύσκολα θα συμμετάσχουν οι Τριανταφύλλου και Γκιουλέκας.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ  (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Η Δόξα δεν το κρύβει πως «καίγεται» για βαθμούς. Ετσι, αναμένεται να τα δώσει όλα και να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει φορμαρισμένη. Οι Ικαροι όμως, επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να κατακτήσουν το δεύτερο «διπλό» της χρονιάς.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Λαγκαδά, 17:00)

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Ερμής υποδέχεται την πρωτοπόρο Νέα Κηφισιά. Η ομάδα του Λαγκαδά παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται μέσα στην έδρα της. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σκοπό να αφήσουν την πρώτη θέση τόσο γρήγορα. Αλλωστε πρόκειται για μια ομάδα που δίκαια έχει χαρακτηριστεί φαβορί. Απών μόνο ο Διαμαντόπουλος.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Αμαλιάδας, 17:00)

Άλλο ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Κόροιβος απέδειξε με τις εμφανίσεις του πως φέτος δεν είναι για τα… λίγα. Ετσι, για ακόμα ένα Σάββατο θέλει να ικανοποιήσει τους φιλάθλους του και να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του που θα τον ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά. Όμως, το Ηράκλειο έρχεται με… φόρα. Τα προβλήματα δείχνουν ότι δεν τον λυγίζουν, κάνοντάς το υπολογίσιμο. Αμφίβολος ο Κούρτης.

ΟΦΗ – ΛΑΥΡΙΟ (Βαρδινογιάννειο, 17:00)

Μορφή τελικού έχει πάρει αυτό το παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Το 0-5 δεν αφήνει άλλα περιθώρια στους κρητικούς και η νίκη πλέον είναι επιβεβλημένη. Το Λαύριο έχει δείξει πόσο ανταγωνιστικό είναι αλλά και επικίνδυνο. Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς “φωτιά”.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Κοντόπευκο, 18/11, 17:30)

Ισως και το ντέρμπι της αγωνιστικής, το οποίο όμως διεξάγεται την Κυριακή. Η Αγία Παρασκευή μέσα στο σπίτι της δεν… χαρίζεται. Μέχρι σήμερα δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο Κοντόπευκο και έτσι θέλει να συνεχίσει. Ο Φιλαθλητικός από την άλλη, μετά την αρνητική έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα με ένα σημαντικό «διπλό».