Μαϊστρέλης: «Να παραμείνουμε στην κατηγορία»

«Αυτό είναι ένα από τα παιδιά που δεν χωρούσε στο Ηράκλειο»… είπε μια φωνή περίπου πριν από ένα χρόνο μέσα στο κλειστό του “Μελίνα Μερκούρη”. Και όμως, ο Βασίλης Μαϊστρέλης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές που οδήγησαν τον Ηρόδοτο στην άνοδο από τα τοπικά της Κρήτης στη Γ΄ εθνική κατηγορία. Ο αθλητής της ομάδας από την Αλικαρνασσό μίλησε στο basketball.gr για τους στόχους των «μπλε» τη νέα αγωνιστική σεζόν και αποκάλυψε το κλήμα που επικρατεί στους νεοφώτιστους λίγο πριν δοκιμαστείς στο 2ο όμιλο νότου.

«Να παίξουμε καλό μπάσκετ και να παραμείνουμε στην κατηγορία», είπε ο άσος των κρητικών και συνέχισε: «Η ομάδα έχει φτιαχτεί με παιδιά που έχουν εμπειρία στην κατηγορία και με νέα που είναι γεμάτα φιλοδοξίες. Είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά».

Επίσης αναφέρθηκε στον προπονητή του Γιάννη Κόκκινο: «Με τον προπονητή συνεχίζουμε την περσινή επιτυχημένη “συνταγή”. Έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και είναι από τους καλύτερους.»

Τέλος, σχολίασε το πρώτο επίσημο φιλικό του συλλόγου του καθώς και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την φετινή σεζόν: «Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε δουλειά ακόμα. Το καλό είναι ότι δείξαμε διάθεση στο πρώτο φιλικό. Θα είμαστε μια μαχητική ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα πιέζει για 40 λεπτά».