Μεγάλα ντέρμπι σε Πολύγυρο και Καβάλα

ball_rimΤο μεγάλο ντέρμπι Πολύγυρου-Ιωνικού Ιωνίας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Βορρά με το σωματείο της Χαλκιδικής να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, όπως επίσης και την νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Τις δύο ομάδες βέβαια μπορεί να τις χωρίζουν τέσσερις βαθμοί αλλά σε καμία περίπτωση ο Ιωνικός Ιωνίας δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος.

Εντός έδρας παιχνίδι περιλαμβάνει αυτή η αγωνιστική και για την Ευκαρπία η οποία θα αντιμετωπίσει τον Μαντουλίδη που, μετά από την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλει να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την παραμονή. Σίγουρα πάντως το έργο του θα είναι αρκετά δύσκολο.

Παρόμοιο βήμα βέβαια φιλοδοξεί να κάνει και η Ελευθερούπολη επικρατώντας των Ικάρων, με τους Σερραίους πάντως να είναι αυτοί που είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο ενώ πιο δύσκολη είναι η αποστολή των νεανικών Τιτάνων Δράμας αφού θα αγωνιστούν μέσα στον δυνατό Ζέφυρο.

Πολύ σημαντικό και για τους δύο είναι το ντέρμπι του Μακεδονικού με την ομάδα της Αγ. Βαρβάρας εκτός έδρας στην προσπάθεια που κάνουν αμφότεροι για την παραμονή στην κατηγορία με τους Θεσσαλονικείς να είναι αυτοί πάντως που είχαν κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνος στην πρώτη μεταξύ τους “μάχη”.

Τέλος, ο ΚΑΟΣ έχει ως μοναδικό στόχο αυτήν την αγωνιστική να διπλασιάσει τις επιτυχίες επί του Ορφέα Ν.Σκοπού παραμένοντας έτσι για άλλη μια αγωνιστική στον δρόμο των επιτυχιών& διεκδικώντας ταυτόχρονα μια θέση μέσα στην πρώτη εξάδα.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

ΠΚ Ευκαρπία – Μαντουλίδης (Ευκαρπίας, 18:00)
Αγ. Βαρβάρα – Μακεδονικός (Ποταμουδιών, 18:00)
Πολύγυρος – Ιωνικός Ιωνίας (Πολύγυρου, 18:00)
Ικαροι Σερρών – Ελευθερούπολη (ΔΑΚ Σερρών,18:00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – ΚΑΟΣ (Ν. Σκοπού, 18:00)
Ζέφυρος 02 – Τιτάνες Δράμας (ΔΑΚ Περαίας, 18:00)