Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά της Μεταμόρφωσης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πασχαλινό τουρνουά που διοργάνωσαν τα τμήματα υποδομών του Α. Ο. Μεταμόρφωση Βόλου στις 9 – 10 και 11 Απριλίου στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος.
Στο τουρνουά συμμετείχαν όλα τα τμήματα των υποδομών (παμπαίδες, μίνι και junior ), τα οποία έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες της Ανάληψης Βόλου, του Γ.Σ. Βόλου και τη Νίκη Βόλου.

Στόχος του τουρνουά ήταν όλοι οι μικροί αθλητές του συλλόγου να αποφορτιστούν από το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν καθημερινά, και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι που τους δίνεται μέσω του μπάσκετ.

Οι προπονητές -υπεύθυνοι των υποδομών Κωνσταντίνος Ζαχαρίου και Κωνσταντίνος Μούτος βάσει του ετήσιου προπονητικού προγραμματισμού είχαν τη δυνατότητα να δουν την πρόοδο που έχουν τα παιδιά των υποδομών και μέσω των παιχνιδιών να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Εκτός από τα παιχνίδια που έδωσαν οι μικροί καλαθοσφαιριστές, είχαν την δυνατότητα την Κυριακή 8 Απριλίου να δουν και να απολαύσουν μαζί με τους γονείς τους και τους προπονητές των υποδομών το σημαντικό παιχνίδι που έδωσε η αντρική ομάδα του Α. Ο. Μεταμόρφωση Βόλου με τον Φοίνικα Λάρισας για την άνοδό της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Επίσης την Τετάρτη 11 Απριλίου παρακολούθησαν το μίνι σεμινάριο μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η ομάδα του Β.C.VOLOS με ομιλητές τους προπονητές Κουρκούμπα Κωνσταντίνο ( μέλος Δ.Σ. Σ.Ε.Π.Κ.), Μυριντζή Αντώνη (coach Μεταμόρφωση Βόλου) και Ζαφειρούδη Γεώργιο(coach Νίκης Βόλου).

Οι δραστηριότητες για τα τμήματα υποδομών του Α.Ο.Μεταμόρφωση Βόλου συνεχίζονται με την συμμετοχή της ομάδας μίνι, στο 2ο διεθνές τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης « Κένταυρος 2012 »που διοργανώνει η 3wins στις 17 έως 20 Απριλίου. Η ομάδα μίνι θα αναμετρηθεί με τις ομάδες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και του Πιερικού Κατερίνης για τον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Τα τμήματα υποδομών του Α.Ο.Μεταμόρφωση Βόλου, το Δ.Σ. και οι προπονητές θα θέλανε να ευχαριστήσουν τις ομάδες και τους προπονητές που συμμετείχαν στο Πασχαλινό τουρνουά (Ανάληψη Βόλου, Γ.Σ.Βόλου και Νίκη Βόλου), την ομάδα του B.C.Volos για την πρόσκληση να παρακολουθήσουμε το μίνι σεμινάριο μικρών ηλικιών, τους γονείς των παιδιών που αθλούνται στην ομάδα του Α.Ο.Μεταμόρφωση Βόλου και να ευχηθούμε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.