Μεγάλη επιτυχία το 3on3 του Ιωνικού Ν.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά 3on3 του Ιωνικού Νικαίας που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Πλάτωνα (29-30/12) με τη συμμετοχή 100 και πλέον αθλητών όπως επίσης και με τη συνεχή παρουσία παριστάμενων θεατών.

Οι συμμετέχοντες έχοντας σχηματίσει τις ομάδες τους, χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ (γεννηθέντες 1997-8, 1999-2001, 2002 και άνω). Στο τουρνουά συμμετείχαν και ομάδες από τα τμήματα υποδομής των κορασίδων και παγκορασίδων του συλλόγου. Εκτός από το 3on3 αυτό καθεαυτό υπήρξε και το διαγωνιστικό κομμάτι στις ελεύθερες βολές. Εκεί, πλην των αθλητών, σε δικό τους διαγωνισμό έλαβαν μέρος και οι… γονείς των αθλητών (όσου επιθυμούσαν), όπου  έβαλαν τις φόρμες τους και διαγωνίστηκαν κι εκείνοι με το δικό τους τρόπο, δίνοντας μιαν άλλη νότα σ’ αυτήν τη «γιορτή».

Το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον ΠΣΑΚ ο οποίος χορήγησε τα μπλουζάκια των συμμετεχόντων αθλητών, τον ΕΣΑΚΕ ο οποίος χορήγησε τις μπάλες με τις οποίες διεξήχθη το τουρνουά και φυσικά τον επίσημο χορηγό των ακαδημιών FORTHNET για τη μέχρι τώρα αδιάλειπτη και σημαντική αρωγή της τόσο για την επίτευξη αυτού του 3on3 όσο και για την περαιτέρω συμβολή στην ανάπτυξη των ακαδημιών του Ιωνικού αλλά και του μπάσκετ γενικότερα.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή που οργανώθηκε από τις ακαδημίες του Ιωνικού, όλους τους προπονητές των ακαδημιών που παρευρέθηκαν και συνέβαλαν σημαντικά στην περαίωση αυτού του τουρνουά όπως επίσης και την ομάδα «εθελοντών» του συλλόγου που παρευρέθηκε και είτε  κάλυψε φωτογραφικά είτε βοήθησε περισσότερο στην οργάνωση του γεγονότος.

Γι’ αυτή τη νέα χρονιά, ως Ιωνικός Νικαίας, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο ως προς τη διάδοση του μπάσκετ, ανακοινώνοντας την προετοιμασία ενός μεγάλου τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο όπως επίσης, φιλοδοξούμε, παράλληλα να πραγματοποιήσουμε στη Νίκαια ένα ανοικτό 3on3 για όλες τις ηλικίες.

Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2013