«Μεγάλη ευαισθησία έδειξαν οι διαιτητές»

Στη διαιτησία και στις ελεύθερες βολές στάθηκαν ο Δημήτρης Βατός και ο Κώστας Μπεχλιβάνης μιλώντας στο iraklis.org μετά την ήττα του Ηρακλή στο μεγάλο ντέρμπι του Βορρά με τον Φίλιππο Βέροιας.

«Πιστεύω ότι η διαιτησία έπαιξε μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε καλά το αγώνα παίρνοντας διαφορά από τον αντίπαλό μας αλλά στο τέλος μέτρησε η αστοχία μας και κάποιες βεβιασμένες προσπάθειες που δεν μας βγήκαν. Μέτρησε η ευστοχία και η εμπειρία κάποιων παικτών της αντίπαλης ομάδας ιδιαίτερα από τη θέση των βολών. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη της ανόδου» ήταν το σχόλιο που έκανε ο Κώστας Μπεχλιβάνης.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Βατός τόνισε στην ιστοσελίδα του Ηρακλή: «Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλες δυσκολίες από την αρχή. Αν και ξεκινήσαμε καλά, στο τέλος δεν καταφέραμε να πετύχουμε μία ακόμη νίκη μέσα στο Ιβανώφειο. Βέβαια στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν ευστοχήσαμε στα σουτ που μας έδωσε ο αντίπαλος. Ο Φίλιππος από την άλλη έβαλε τη μπάλα μέσα στη ρακέτα κέρδισε αρκετά φάουλ, ήταν εύστοχος στις βολές πράγμα που εμείς δεν ήμασταν σήμερα.

Πιστεύω ότι ακόμη μια φορά σημαντικό ρόλο έπαιξε η διαιτησία διότι οι διαιτητές έδειξαν πολύ μεγάλη ευαισθησία στους παίκτες της Βέροιας. Για εμάς το σημερινό παιχνίδι πρέπει να είναι μάθημα για να διορθώσουμε τα λάθη μας και όπως είπαμε από την αρχή της χρονιάς κοιτάζουμε το κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά. Γι’ αυτό και θα πάμε για τη νίκη στο Αιγάλεω».