Μεγάλη προσπάθεια ο Μακεδονικός οι Ίκαροι τη νίκη

basketball_shadow1Ο Μακεδονικός προσπάθησε πολύ αλλά οι Ίκαροι ήταν αυτοί που, χάρις σε μια βολή του Τράκα, κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος στο δεύτερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής. Οι Θεσσαλονικείς γύρισαν το παιχνίδι από το -16, προσπάθησαν για την ολική επαναφορά, χωρίς όμως τελικά να το καταφέρουν. 

Οι φιλοξενούμενοι πάντως κράτησαν την υπέρ τους διαφορά των οχτώ πόντων της αναμέτρησης του πρώτου γύρου και έτσι σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας με τους Ικάρους τον πρώτο λόγο θα την έχει ο Μακεδονικός. 

Στα παραλειπόμενα της αναμέτρησης να αναφέρουμε τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη του Μακεδονικού ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-19, 40-28, 54-49, 67-66
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Παπανικολάου
ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Ποριόπουλος): Στογίλκοβιτς, Γρίψιος 7 (1), Τράκας 16 (2), Χορτομάρης 1 5(3), Γκουτζιάς 13, Παπαδόπουλος 2, Καλογεράτος 12 (2), Φραγκούλης, Δημητράκας 2, Βουρλίδας, Σαββίδης, Κάτος.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Ξανθόπουλος): Αντωνιάδης 2, Κοντσές 8, Φωτιάδης, Κωνσταντινίδης 6, Παπαδόπουλος, Γρηγορίου 21 (3), Πηλακούτας 10 (1), Μποβασιανός 4, Νικάκης 13, Γραβάνης 2, Λυχριδάς, Γιαλαντζής.