Μεγάλος χορηγός για τον Ερμή

Την εταιρία AMERICAN GENETICS καλωσορίζει μέσω ανακοίνωσής του ο Ερμής, η οποία μάλιστα θα είναι ο μέγας Χορηγός του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

“Η American Genetics είναι μια ελληνο-ιταλική εταιρεία, εκ των σημαντικότερων την Ευρώπη στην έρευνα και σποροπαραγωγή υβριδίων καλαμποκιού και ποικιλιών μηδικής και σόγιας. Παράγει αυστηρά μη μεταλλαγμένους σπόρους. Έχει 2 κέντρα έρευνας στη Βόρεια Ιταλία, στο Μπέργκαμο και στη Βιτσέντζα, 2 στο Βόρεια Ελλάδα, στις Σέρρες και στα Γιαννιτά, ένα στην Κύπρο και ετοιμάζει το 6ο κέντρο έρευνας και σποροπαραγωγής στο Ικόνιο της Τουρκίας. Παράγει σπόρους στη Βιτσέντζα, στα Σέρβια Κοζάνης και  τη Λάρισα. Έχει εμπορική παρουσία σε 23 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ιαπωνία ενώ στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Σπύρος Ανδριώτης Α.Ε”.

Ο πρόεδρος του Ερμή Λαγκαδά, κος Δημήτρης Χρηστίδης, εμφανώς ικανοποιημένος από την επίτευξη μιας τόσο μεγάλης συνεργασίας δήλωσε: “Ολη η οικογένεια του Ερμή Λαγκαδά ευχαριστεί θερμά την American Genetics για τη συμμετοχή της στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογός να διατηρήσει τα υψηλά standards λειτουργίας, ενισχύοντας ταυτόχρονα το πλάνο ανάπτυξης του συλλόγου. Είναι δεδομένο ότι η συνδρομή μια τόσο μεγάλης εταιρείας ανεβάζει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Είναι τιμή για το σύλλογο να προσελκύει τέτοιες εταιρείες σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο και ευελπιστούμε ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τόσο των φίλων της ομάδας όσο και της American Genetics. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπο της εταιρείας κο Παύλο Ζουλιάμη ο οποίος από την 1η ημέρα συνεργασίας μας, έχει αγκαλιάσει την ομάδα και βρίσκεται δίπλα μας σε ότι χρειαστεί. Άλλωστε αυτό φάνηκε και από τη συμβολή του στον ερχομό των Ηλιάδη και Σιγκούνα που αποτελούν πολύ μεγάλες προσθήκες για το σύλλογο.

Ο εκπρόσωπος της American Genetics κος Παύλος Ζουλιάμης τόνισε για τη νέα αυτή συνεργασία: “Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τους παράγοντες της ομάδος για το θερμό καλωσόρισμα. H American Genetics έρχεται στον Λαγκαδά με την πρόθεση να επενδύσει και αναδείξει σε διεθνές επίπεδο την Επαρχία Λαγκαδά, δημιουργώντας ένα σύγχρονο κέντρο και έρευνας και γενετικής βελτίωσης στα υβρίδια καλαμποκιού, σόγιας και σόργου. Το πάθος των ανθρώπων του Ερμή και της τοπικής κοινωνίας για την ομάδα δεν μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους. Θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια της διοίκησης προσφέροντάς της τη μέγιστη οικονομική στήριξη παράλληλα με τεχνογνωσία. Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει με το ίδιο πάθος την προσπάθεια αυτή και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τους παίκτες μας στις καλές αλλά και στις δύσκολες ημέρες”.