Το λαρισαϊκό μπάσκετ δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας του, ωστόσο κάνει ό,τι μπορεί για να ορθοποδήσει. Ένα καλό παράδειγμα αποτελεί το «1st Basketball summer camp of Larissa», ένα καλοκαιρινό καμπ για παιδιά 6-18 ετών, το οποίο θα διοργανωθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο από τις 20 έως τις 29 Ιουνίου, με τη συμμετοχή πολλών επιφανών αθλητών και προπονητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού, και Επιστημών Λάρισας με τις ομάδες: Φοίνικας Λάρισας, Κεραυνός Λάρισας, Πελαργοί Λάρισας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα διοργανώσουν το 1st Basketball summer camp of Larissa, για ηλικίες 6-18 ετών, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο επί της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου 191, από 20-29 Ιουνίου 2012.

To summer basketball camp of Larissa θα φιλοξενήσει στη διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στη Λάρισα μερικά από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο του ελληνικού αλλά και του θεσσαλικού μπάσκετ, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των γνώσεων των μικρών αθλητών αλλά και για να μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο. Είναι μεγάλη τιμή για το summer camp αλλά και για τη Λάρισα που θα φιλοξενήσει τέτοιους προπονητές και αθλητές παγκόσμιας φήμης.

Δήμος Ντικούδης (πρωταθλητής Ευρώπης), Βαγγέλης Αγγέλου (βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό Πειραιώς και πρωταθλητής Ευρώπης), Βαγγέλης Αλεξανδρής (προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης και ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές), Νίκος Πιτσίλκας (πρώην διεθνής διαιτητής και από τις κορυφαίες σφυρίχτρες παγκοσμίως), Γιάννης Τζήμας (πρωταθλητής με τον Αίολο Τρικάλων στην Β΄ εθνική και ο κορυφαίος προπονητής στην Α2 εθνική κατηγορία), Γιώργος Τσιάρας (παίχτης Α1 με τον Ίκαρο Καλλιθέας), Σωτήρης Καραποστόλου (παίχτης Α1 με την ομάδα της Καβάλας), Βασίλης Αγγελακόπουλος (παίχτης Α1 με τον Α.Γ.Ο. Ρέθυμνου), Στέφανος Δέδας (βοηθός προπονητή Εθνικής Σλοβενίας).

Σε αυτούς προστέθηκαν πρόσφατα και οι: Ανδρέας Γκατζούλης (Λαρισαίος γυμναστής του Ολυμπιακού) και Χρήστος Μαρμαρινός (βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό). Και οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν με στόχο να ευχαριστήσουμε τους μικρούς αθλητές μας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα (6944 – 044.813, 6936 – 227.994, 6972 – 089.291 και 6976 – 996.786).

Πηγή: eleftheria.gr