Μεγάλο ντέρμπι με το… καλημέρα

Το πρωτάθλημα ακόμα δεν ξεκίνησε και η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει ντέρμπι. Ο ΟΦΗ και ο Πανελευσινιακός, δύο ομάδες που μάχονται για την άνοδο, θα παλέψουν για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και μετά όλα τα παιχνίδια αναμένονται ενδιαφέροντα αφού οι ομάδες σε αυτή τη φάση ξεκινούν από το «μηδέν» και μοιάζουν να είναι ισοδύναμες. Το Λαύριο, το Μετς και η Ζωφριά φιλοξενούν μερικές μόνο από τις δυναμικές αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Γεμάτη φιλοδοξίες η νεοφώτιστη Δόξα θέλει να ξεκινήσει δυναμικά στην έδρα της. Εκτός προπονήσεων όμως είναι ο Εκινέ, ενώ αντίθετα Σκούφης και Πέττας προπονούνται χαλαρά τις τελευταίες μέρες.  Ο Ερμής από την άλλη διαθέτει αξιόλογο ρόστερ, ενώ στα θετικά είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

ΛΑΥΡΙΟ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Λαυρίου, 17:00)

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν πριν μια βδομάδα αντιμέτωπες στα «Μαστρογιάννεια» με τον Αμύντα να βγαίνει νικητής. Αναμένεται ένα ματς ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Ο Βασίλης Κούνας δεν θα αγωνιστεί, ενώ αμφίβολος είναι ο Νίκος Ψυλέας. Από την άλλη, ο Αμύντας δείχνει να έχει βρει τη φόρμα του.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ  (ΔΑΚ Αργους, 16:00)

Φαινομενικά η Κηφισιά έχει το πάνω χέρι σε αυτήν την αναμέτρηση. Η ομάδα των βορείων προαστίων διαθέτη εξαιρετική ομάδα, η οποία μάλιστα δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη το Αργος μας είναι ακόμα…  άγνωστο καθώς πρόκειται για μια ομάδα που δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή.  Το «παρών» θα δώσει και ο Σάββας Νικητάκης.

ΑΕΚ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (3 ΚΓ Ανω Λιοσίων, 17:00)

Ματς… για δυνατούς λύτες! Ο… απροετοίμαστος θα κοντραριστεί με την ομάδα που έχει κάνει 15 μέρες προετοιμασία. Ο «δικέφαλος» βασίζεται στο ρόστερ του, ενώ αν έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου του τότε σίγουρα θα έχει το πάνω χέρι. Ο Αρκαδικός όμως διαθέτει όλα τα εφόδια για να «χτυπήσει» το παιχνίδι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (ΚΓ Κατερίνης, 17:00)

Δυνατό ματς στο οποί θα συγκρουστούν το πάθος των νεαρών (Πιερικός) με την εμπειρία των παλιών (Απόλλων). Ο Πιερικός με όπλο την έδρα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ενώ οι «μελανόλευκοι» με… φόρα από το Κύπελλο είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν με «διπλό» .

ΟΦΗ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Βαρδινογιάννειο, 16:00)

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ντέρμπι με τα… όλα του. Από την περασμένη σεζόν οι Κρητικοί έχουν αποδείξει ότι στην έδρα τους είναι αήττητοι, όμως πέρυσι στη Β’ Εθνική. Ενα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α1 είναι ο ενισχυμένος Πανελευσινιακός. Δύσκολα θα συμμετάσχει για τον ΟΦΗ ο Δημήτρης Καραδολάμης.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Μετς, 17:00)

Οι «ροσονέρι» έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ότι παλεύουν κάθε ματς. Βέβαια στα φιλικά υπήρχε ο Βασιλόπουλος, ενώ τώρα υπάρχει ο Νίκος Μακρής. Οι Σερραίοι δήλωσαν πως θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα, έχουν τα βάθος για να το κάνουν, αλλά όπως και να έχει το Μετς είναι πάντα μία δύσκολη έδρα. Δύσκολα θα συμμετάσχει ο Κρις Μπρέισι ενώ εκτός είναι και ο Τάσος Αντωνάκης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΠΕΡΑΜΑ (Ερυθραίας, 17:00)

Ο χρόνος είναι με το μέρος των γηπεδούχων καθώς η ομάδα προετοιμάζεται εδώ και καιρό. Στο Πέραμα όμως, Κορωνίδης και Μίχαλος μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο.