Μεσημεριανή κόντρα στο Κοντόπευκο

Η Αγία Παρασκευή και το Στρατώνι ανοίγουν μία μέρα πριν από τα υπόλοιπα παιχνίδια το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στο κλειστό του Κοντόπευκου (13:30). Οι “μελανόλευκοι”, προερχόμενοι από το σπουδαίο διπλό στη Ρόδο, δεν σκέφτονται τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη, η οποία αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια που κάνουν να προλάβουν το… τρένο της ανόδου.

«Το Στρατώνι είναι καλή ομάδα, έχει καλό ψηλό (Δασκαλόπουλο), παίζει αρκετή ζώνη… Είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια που πρέπει να τα πάρεις οπωσδήποτε στο γήπεδό σου, ειδικά έπειτα από μία πολύ καλή εμφάνιση στη Ρόδο» λέει ο Νίκος Χατζηπανηγύρης, που δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Τσιάκα. Ο πρώτος σκόρερ της Αγίας Παρασκευής έπαθε θλάση στο ματς με τον Διαγόρα και δεν έκανε προπόνηση όλη την εβδομάδα. Στην προπόνηση της Παρασκευής πήρε μέρος, πάλι όμως η παρουσία του στο ματς με το Στρατώνι θεωρείται αμφίβολη.

Στην άλλη πλευρά, το Στρατώνι βρίσκεται στο μέσο ενός πολύ δύσκολου μήνα, με απανωτά παιχνίδια απέναντι σε καλές ομάδες. Η ομάδα της Χαλκιδικής έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα χωρίς τον Αστέριο Νουκάρη, που θα μείνει εκτός αγώνων για άλλες δύο εβδομάδες. «Η Αγία Παρασκευή είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε άγχος, θα παίξουμε το παιχνίδι μας και ό,τι βγει» λέει ο Δημήτρης Μύθου.

Αγία Παρασκευή – Στρατώνι

Γήπεδο: Κοντόπευκου
Ωρα: 13:30
Διαιτητές: Επιτροπάκης, Μάλαμας
Πρώτοι σκόρερς: Τσιάκας 14,7 – Δασκαλόπουλος 13,4
Προηγούμενοι αγώνες (1-0): 63-62 (1ος γύρος).