Μετά την παραμονή… ο σχεδιασμός

Καλύτερα δεν γίνεται… Αυτό μάλλον λένε στον Απόλλωνα, αφού μετά το «διπλό» στην Ερυθραία όλα είναι… μια χαρά!

Ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί και μάλιστα νωρίς και πλέον οι πατρινοί κοιτούν την επόμενη σεζόν.  Η παρουσία του Νίκου Βετούλα στον πάγκο των «μελανόλευκων» θα πρέπει να περιμένει λίγες ημέρες μέχρι να εκλεγεί την ερχόμενη Δευτέρα (30/5) η νέα διοίκηση του συλλόγου παρόλα αυτά ο κόοτς του Απόλλωνα έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Μπορεί για πολλές ομάδες ακόμη και σήμερα η σιγουριά του αύριο να μην έχει οριστικοποιηθεί, για τους «μελανόλευκους» όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πρώτος στόχος για τον Νίκο Βετούλα είναι η παραμονή του Τζόρτζε Πάντελιτς, ο οποίος στην πρώτη του κιόλας χρονιά στην Ελλάδα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.  Η διοίκηση του Απόλλωνα  θέλει να κινηθεί αποφασιστικά για να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, ελπίζοντας σε θετική κατάληξη αν και αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται εύκολο.

Επίσης καλείται να δώσει λύση στο δίλημμα, Νίκος Αργυρόπουλος ή Αρης Κορωνίδης; Το κασέ των δύο γκαρντ είναι υψηλό και με δεδομένη τη μείωση του μπάτζετ, η θέση που απομένει είναι μόνο μία…  με πιθανότερη να θεωρείται η παραμονή του πρώτου.

Δοκιμές σε σχήματα…

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλωνας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ Αργους. Στις προπονήσεις από αύριο αναμένεται να συμμετάσχει ο Γιάννης Ψαθάς, ο οποίος αναμένεται να πάρει κανονικά χρόνο συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου (28/5).

Ωστόσο, ο Νίκος Βετούλας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να κάνει δοκιμές σε σχήματα βάζοντας κυρίως τους νεαρούς παίκτες, όπως τον Γιάννη Μολφέτα.