Μεταγραφική ενίσχυση για τον Αργοναύτη με τον Παπαδημητρίου, αναβαθμισμένος ρόλος για Αβραμίδη

Οι μεταγραφικές κινήσεις από Αργοναύτη Ραφήνας δεν σταματούν… Νέο απόκτημα της ομάδας αποτελεί ο Δημήτρης Παπαδημητρίου που ήδη απο τις πρώτες προπονήσεις απειλεί να… γκρεμίσει τα καλάθια στο κλειστό της Ραφήνας, με τα καρφώματα του!
Ο απόφοιτος του Florida Air Academy, άφησε το Ψυχικό και την Α2 για χάρη του Αργοναύτη και στα 21 του χρόνια είναι έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα στους στόχους της. “Αυτό που με οδήγησε να έρθω στην Ραφήνα, είναι ότι είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με σοβαρή διοίκηση που στοχεύει να πρωταγωνιστησεί. Καθοριστικός παράγοντας είναι η παρουσία του Coach Γιαννακοπουλου και η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που δείχνει στο πρόσωπο μου”, είπε στα πρώτα του λογια για να συνεχίσει για τους προσωπικούς του στόχους…” Θα δώσω τον καλύτερο μου ευατο για να μπορέσω να βοηθήσω ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”, τόνισε.

Παράλληλα απο την διοίκηση ανακοινώθηκε οτι ο Παύλος Φιωτακης θα συνεχίσει ως έφορος και γενικός αρχηγός της ομάδας, ενω το προπονητικό τιμ των 2 σερί ανίδων θα παραμείνει ίδιο, με τον Βασίλη Πανταζή γυμναστη και σε νέο πιο αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα και τον Γιάννη Αβραμιδη, άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Γιαννακόπουλου.