Μεταγραφικός… πυρετός στην Καλλικράτεια

Εχουν βάλει τον… αυτόματο και τρέχουν στον Κένταυρο Καλλικράτειας, αφού μετά τη συγκρότηση του ΔΣ , η ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή για τρίτη συνεχή χρονιά του τεχνικού Γιώργου Καραμουσαλίδη, αλλά και του βοηθού του Σταύρου Μπαγκαλιάνη.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Καλλικράτειας ανακοίνωσε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αυτούς που ανανέωσαν, αλλά και όσους αποχώρησαν από το σύλλογο.

Στην ομάδα ήρθαν οι Άγγελος Κεκές από το Ανατόλια, Δημήτρης Στυλιανίδης από τη Νίκη Βόλου, Πέτρος Στυλιανού από τον Μακεδονικό, Στέργιος Μπαδέμας από τον Μέγα Αλέξανδρο και Θοδωρής Αλεξανδρίδης από τον Ζέφυρο Θες/νικης.

Αυτοί που συνεχίζουν στον Κένταυρο είναι οι Γιάννης Ευαγγελινός, Γιώργος Δεληπαλτίδης, Νίκος Κλωνάρας, Τάσος Κανάκογλου, Αλέξανδρος Κωτσάκης και Δημήτρης  Δημητρίου.

Αντίθετα, αποδεσμεύτηκαν  οι αθλητές οι Κώστας Τσέλιος,  Βασίλης Μωϋσιάδης, Ζήσης Νικολούδης Ζήσης , Κώστας Τολιόπουλος και Αλέξανδρος  Γλιάς με το ΔΣ να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και πρόοδο τόσο στην προσωπική όσο και στην  αθλητική τους ζωή .