«Μετακόμισε» στον Πειραιά ο Ψυλέας!

Τον πρώτο λόγο για το μέλλον του Νίκου Ψυλέα μπορεί να είχε η Αγ. Παρασκευή – όπως είχε δηλώσει ο παίκτης – όμως τον… τελευταίο τον είπε ο Εθνικός, του οποίου η προσφορά φάνηκε πως ήταν άκρως δελεαστική κι έτσι ο έμπειρος παίκτης μετακομίζει στον Πειραιά! Οι «κυανόλευκοι» πρόσθεσαν έναν ακόμη έμπειρο παίκτη στο δυναμικό τους και σίγουρα τη νέα περίοδο θα παρουσιαστεί αρκετά δυνατή…

Η ανακοίνωση της απόκτησης του 32χρονου Ψυλέα απ’ τον Εθνικό αναφέρει:
«Άλλη μία σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ αφού ανακοίνωσε την απόκτηση ενός εκ των κορυφαίων σκόρερ της Α2 Εθνικής κατηγορίας, Νίκο Ψυλέα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας την προσεχή σεζόν.

Ο Εθνικός, μετά την απόκτηση των Μούκα, Κουκά και Παγώνη, “έντυσε” στα “κυανόλευκα” ακόμη έναν εγνωσμένης αξίας παίκτη, ένα “πολυεργαλείο” που αναμένεται να προσδώσει ποιότητα και πολύτιμες λύσεις με το ταλέντο του στις θέσεις 3-4 όπου αγωνίζεται.

Ο 32χρονος Νίκος Ψυλέας, ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟΝΣ Μίλων όταν έπαιζε στην Α2 με συμμετοχές στην αντρική και εφηβική ομάδα για 4 συνεχόμενα έτη. Εκείνη τη χρονιά ήρθε και η πρώτη διάκριση αρχικά με το παιδικό όπου κατέκτησε την 1η θέση ΕΣΚΑΝΑ και την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων. Σε ηλικία μόλις 15 ετών όπου και αγωνιζόταν στην Α2, ήρθε το κάλεσμα στην Εθνική εφήβων. Την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον Ηλιασιακό ενώ έπειτα από ένα χρόνο ξαναγύρισε στον ΑΟΝΣ Μίλων όπου έπαιξε στην Α1. Το 2005 φόρεσε τη φανέλα του Λαυρίου για 7 χρόνια ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αγ. Παρασκευής.».