Μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας οι Ίκαροι Τρικάλων

Το ρολόι έχει πλέον αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τους Ίκαρους Τρικάλων, προκειμένου να πατήσουν παρκέ και να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Το ραντεβού έχει οριστεί για τη Δευτέρα 24/8 στο κλειστό της Μπάρας, με τον Κώστα Σδράκα να περιμένει σε αυτό το πρώτο ραντεβού 15 παίκτες, οι οποίοι μάλιστα θα υποβληθούν και σε τεστ αντισωμάτων κορονοϊού!

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει με τον σύλλογο να λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής ασφαλείας και το τον φαρμακοποιό της πόλης κ. Βασίλη Τσιούτσια να προσφέρει στην ομάδα τα τεστ αντισωμάτων του κορονοϊού. Με τους Ίκαρους Τρικάλων να τον ευχαριστούν γι’ αυτή τη χορηγική κίνηση.

Όσον αφορά τους παίκτες που καλούνται να βρεθούν στο κλειστό της Μπάρας είναι οι: Νίκος Κατσαρές, Γιάννης Βλάχος, Λεωνίδας Τριανταφύλλου, Μάνος Τζορμπατζάκης, Παύλος Μπάρδας, Λάμπρος Φρύδας, Βασίλης Τζιοβάρας, Γιάννης Παπαχρήστος, Σωτήρης Γκιουλέκας, Δημήτρης Κατσίμπας, Φώτης Μπαρμπαρούσης, Δημήτρης Νταλός, Γιάννης Γιώτης, Βασίλης Ζιάκας και Νίκος Ντόνας.