Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία της Νίκης

Λίγο πριν αρχίσουν τα μεγάλα ντέρμπι (με Φιλαθλητικό, Αγία Παρασκευή και Αίολο Τρικάλων), η Νίκη Βόλου δεν σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Κόροιβο. Οι Βολιώτες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το πενθήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Γιώργος Ζαφειρούδης, ο οποίος προσπαθεί να βάλει πάλι το… μυαλό τους σε ρυθμούς αγώνων.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της Νίκης είναι ότι δεν έχει απουσίες, πλην φυσικά του μονίμως απόντα Ναούμ Θυμνιού, ο οποίος δεν προπονείται για επαγγελματικούς λόγους και ο Γιώργος Ζαφειρούδης δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα τον υπολογίζει στον αγώνα με τον Κόροιβο.

Το δυσάρεστο είναι ότι οι Βολιώτες αναγκάζονται να αλλάζουν ώρες προπονήσεων ή να μετακομίζουν σε άλλο γήπεδο λόγω της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος γκόλμπολ τυφλών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας (19-22/4). Η συγκεκριμένη διοργάνωση ίσως επηρεάσει ακόμα και την ώρα έναρξης της κυριακάτικης αναμέτρησης, μιας και το ίδιο μεσημέρι έχει προγραμματιστεί και ο τελικός.