Μετ’ εμποδίων στην Κρήτη ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής ξεπέρασε το γεγονός ότι έφτιαξε ομάδα την τελευταία στιγμή, ξεπέρασε το γεγονός ότι άρχισε το πρωτάθλημα με έφηβους και βρέθηκε δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το επόμενο «εμπόδιο» που πρέπει να προσπεράσει είναι… η θάλασσα!

Ο «γηραιός» έχει την Κυριακή το πρώτο από τα δύο ταξίδια σε νησί (Κρήτη) και σύμφωνα με το «iraklis1908.gr», μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής έψαχνε τα απαιτούμενα χρήματα για να ταξιδέψουν 8 παίκτες και οι προπονητές!

Στο μεταξύ, ο Ρούλης Αλμπάνης έκανε δηλώσεις στο «bluearena» για τον επικείμενο αγώνα με το Ηράκλειο, στον οποίον μάλλον δεν θα δώσει το «παρών» ο Αργύρης Σιώπης, λόγω ίωσης. Ο 19χρονος φόργουορντ δεν έπαιξε ούτε στο φιλικό της Τετάρτης με το Ανατόλια, στο οποίο επικράτησε με 79-72 ο «γηραιός».

«Παρά την απουσία του Σιώπη, προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε τη Κυριακή» τόνισε ο τεχνικός του Ηρακλή, προσθέτοντας: «Το Ηράκλειο είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες που είναι για χρόνια μαζί. Εμείς θα αντιπαρα τάξουμε τον νεανικό ενθουσιασμό που μας διακατέχει και θα διεκδικήσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι τη νίκη».

Πηγή: iraklis1908, bluearena