Με Αθανασόπουλο στο τιμόνι τα παιδικοεφηβικά του Πορφύρα

Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει μέχρι να γεμίσει και πάλι το γηπεδάκι στη Φρεαττύδα με τις φωνές των παιδιών των τμημάτων υποδομής του ΑΟΦ Πορφύρας κι ο σύλλογος φρόντισε να βρει τον… μαέστρο, που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Ο λόγος για τον Αλέξη Αθανασόπουλο, στον οποίο “εμπιστεύεται” τις παιδικές και εφηβικές ομάδες, οι οποίες αξίζει να σημειωθεί ότι εφέτον θα μετέχουν στα οικεία πρωταθλήματα της Β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ!
Η επιλογή του μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς ο Αθανασόπουλος διαθέτει μακρά εμπειρία σε τμήματα υποδομής, έχοντας περάσει απ’ το Γαλάτσι, τον Χολαργό, την ΑΕΚΤ και άλλες ομάδες, ενώ έχει καθίσει στην άκρη του πάγκου αρκετών αντρικών ομάδων…

Η προσπάθεια της διοίκησης του ΑΟΦ Πορφύρα, πάντως για να γεμίσει το γηπεδάκι στη Φρεαττύδα, έχει κι έναν πολύ “δυνατό” βοηθό. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος μέσω του site του συλλόγου στέλνει μήνυμα στα παιδιά αλλά και στους γονείς να εγγραφούν στα τμήματα υποδομής του ΑΟΦ Πορφύρα, προκειμένου να μπορέσουν κάποια μέρα να φτάσουν ψηλά!