Με αισιοδοξία για το “2” στα “2”

Ολοκληρώνεται σήμερα με την απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία των Ικάρων Σερρών εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (3/11, 17:30) με τον Αμύντα Δάφνης.

Η εκτός έδρας νίκη επί του Παγκρατίου την περασμένη αγωνιστική έχει ανεβάσει κατακόρυφα τη ψυχολογία των παικτών. Παράλληλα, υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη φορμαρισμένη, όπως έδειξε και στην πρώτη αγωνιστική, ομάδα του Κώστα Σορώτου.

Για τη δύσκολη αναμέτρηση με την ομάδα του Υμηττού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γιώργος Κουκάς, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε ώστε να εκμεταλλευτούμε την νίκη που κάναμε την πρώτη αγωνιστική στο Παγκράτι. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει γιατί έχουμε πολύ ισχυρό κίνητρο για την νίκη. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στο γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μην τους απογοητεύσουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι ,με δουλειά και πάθος για την νίκη πάμε για το δύο στα δύο»