Με αισιοδοξία η παρουσίαση του ΟΦΗ

ofi-parousiasiΟ ΟΦΗ, ξεκινάει το Σάββατο την πορεία της στην Α2 μπάσκετ και θέλει να… λάμψει, όπως ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, το ξενοδοχείο GALAXΥ, αλλά και η Οικονόμου Security. Στην επίσημη παρουσίαση που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι στο φιλόξενο ξενοδοχείο Galaxy, όλοι στον ΟΦΗ στάθηκαν στο γεγονός να μπορέσει η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω. Γιατί όχι να πρωταγωνιστήσει στην Α2 μπάσκετ και να κυνηγήσει το όνειρο της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η Επιτροπή μπάσκετ τίμησαν τον Γιάννη και Ιπποκράτη Οικονόμου, για την στήριξη που παρέχουν στο τμήμα μπάσκετ. Παράλληλα τους δόθηκε και μια φανέλα της ομάδας.

Το ευχαριστώ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην οικογένεια Οικονόμου.

Απο την πλευρά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η Επιτροπή μπάσκετ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την οικογένεια Οικονόμου, η προσφορά της οποίας στο σύλλογο, δεν είναι μόνο τωρινή αλλά διαχρονική. Τόσο στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ όσο και στην ομάδα μπάσκετ.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Γιάννη και τον Ιπποκράτη Οικονόμου, τους ιδιοκτήτες του GALAXY, αλλά και της Οικονόμου Security, για την συμπαράσταση τους στο μπάσκετ του ΟΦΗ, και τους θέλει κοντά του και τα επόμενα χρόνια, όπως και όλους τους χορηγούς, μικρούς ή μεγάλους για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του».

Δανδάλης: «Να κάνει ο ΟΦΗ το βήμα παραπάνω»

Στην αναφορά του στο περιθώριο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης τόνισε: <<Πριν ένα χρόνο όταν ανέλαβα την ομάδα μπάσκετ ήξερα ότι είχαμε δύσκολο έργο. Θεωρώ ότι οι στόχοι που έχουμε βάλει θα επιτευχθούν. Θεωρώ ότι δεν θα είχαμε πετύχει αν δεν είχαμε την στήριξη κάποιον ανθρώπων όπως η οικογένεια Οικονόμου που στηρίζει τον ΟΦΗ και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Φέτος έχουμε κάνει ποιο ποιοτική ομάδα και ζητάμε από τον μπασκετικό κόσμο Κρήτης και τον ποδοσφαιρικό κόσμο του ΟΦΗ, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας αρχίζοντας από το Σάββατο, που είναι ο πρώτος αγώνας κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, γιατί η αρχή είναι ήμισυ του παντός. Ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω>>.

Tακιανός: «Κάποια στιγμή να δούμε τον ΟΦΗ στην Α1 μπάσκετ»
Ο τεχνικός του ΟΦΗ Φώτης Τακιανός ανέφερε με τη σειρά του: «Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για τα 3 συνεχόμενα χρόνια συνεργασίας. Αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία και στον αλληλοσεβασμό. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας είναι να μπουν οι βάσεις για το κάτι παραπάνω. Όσο αφορά το στόχο της ομάδας δεν μπορούμε να θέσουμε έναν στόχο μακρινό, βλέπουμε κάθε μέρα ξεχωριστά, κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ο αντικειμενικός στόχος είναι η Κρήτη να έχει μια υγιή και ανταγωνιστική ομάδα . Στο πρωτάθλημα της Α2 υπάρχουν αρκετές δυσκολίες τις οποίες δουλεύουμε καθημερινά. Στόχος μας είναι κάποια στιγμή να καταφέρουμε να δούμε τον ΟΦΗ στην Α1.Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες που δουλεύουν απο την πρώτη μέρα που ήρθαν και σέβονται τους στόχους που έχουμε βάλει. Θέλω να βρεθώ με την ομάδα του ΟΦΗ κάποια στιγμή στην Α1».

Κιτσούλης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ Βασίλης Κιτσούλης ανέφερε: «Είχαμε ξεκινήσει και πριν 3 χρόνια μια προσπάθεια με τον ΟΦΗ και φέτος με τον Γιάννη Δανδάλη, ο ΟΦΗ συνεχίζει θέλοντας να κάνει το βήμα παραπάνω. Η ομάδα έχει πολύ έμπειρα άτομα και το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Εμείς θέλουμε να υποσχεθούμε ότι θα δίνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Θα δίνουμε κάθε μέρα το 100% σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μακάρι να καταφέρουμε το όνειρο της ανόδου στην Α1. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους και μακάρι να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο».

Καμπάκας: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα»
Ο Συμμεών Καμπάκας μέλος της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ μίλησε για τις κάρτες διαρκείας του ΟΦΗ και ανέφερε πως «μεγάλη ομάδα δεν είναι η ομάδα που έχει καλούς παίκτες και προπονητές διοίκηση και χορηγούς. Μεγάλη ομάδα είναι αυτή που έχει μαζί της τον κόσμο της και πιστεύω πως ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Φέτος συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και θέλουμε ο κόσμος να την αγκαλιάσει. Φέτος έχουμε βγάλει τα εισιτήρια διάρκειάς που έχουμε κάνει γνωστά τα σημεία που μπορούν να τα προμηθευτούν. Επιτακτική ανάγκη είναι ο κόσμος να βρίσκεται στο γήπεδο, γιατί δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας χωρίς τον κόσμο μας».

Τιμή στον Σεφ και τον Μέτρ του Galaxy
Επίλεκτη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η τιμή που έγινε μετά απο αίτημα των αθλητών του ΟΦΗ,στον σεφ του ξενοδοχείου Galaxy Απόστολο Σιδέρη, αλλά και στον Μετρ Μανόλη Κολιακουδάκη, για το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας που παρέχει στους αθλητές του ΟΦΗ το προσωπικό του ξενοδοχείου. Εκ μέρους της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, ο μάνατζερ της ομάδας Μανόλης Σφακιανάκης τους έδωσε αναμνηστικά δώρα του ΟΦΗ.

Το site του Ερασιτέχνη ΟΦΗ
Τέλος έγινε γνωστό και το νέο site της ομάδας www.ofierasitechnis.gr όπου μπορούν οι φίλοι του ΟΦΗ να ενημερώνονται για όλα τα νέα και τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.