Με τον… αέρα των τελευταίων μεγάλων επιτυχιών το Άργος Ορεστικό αντιμετωπίζει τη Κυριακή(3/02) τον Φοίνικα Λάρισας εντός έδρας. Οι παίκτες, πέρα από τη καλή ψυχολογία είναι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ευελπιστούν πως θα μπορέσουν να το αποδείξουν αυτό για άλλη μια φορά, και μάλιστα για ακόμη μια φορά απέναντι σε έναν ιδιαίτερα φιλόδοξο και ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα που να προβληματίζουν τον προπονητή Γιάννη Δημητριάδη εν όψει του συγκεκριμένου ντέρμπι. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα πάντως, οι Λαρισαίοι ήταν αυτοί που είχαν φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος κερδίζοντας με 85-71. Έτσι οι παίκτες της ομάδας του Ορεστικού πέρα από τη σημαντική νίκη στη 14η αγωνιστική θα διεκδικήσουν και τη ρεβάνς και γιατί όχι και τη διαφορά που θα τους δώσει τον πρώτο λόγο σε τελική ισοβαθμία. Η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη αλλά έχουν αποδείξει στους τελευταίους αγώνες ότι έχουν τις δυνατότητες αρκεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο τεχνικός του Άργους δήλωσε πως θεωρεί τον Φοίνικα μια σοβαρή ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή αναφέροντας όμως και τον προβληματισμό του για τη κλήρωση του διαιτητή Τσιρτσιμάλη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική σε παιχνίδι του Φοίνικα.

Στα… εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, να αναφέρουμε ότι σήμερα (01/02) αναμενόταν η διοίκηση να εξοφλήσει σε παίκτες και τεχνική ηγεσία τον μισθό Ιανουαρίου. Σίγουρα κάτι τέτοιο, στη διάρκεια έντονης οικονομικής κρίσης που
μαστίζει τους πάντες είναι μια αχτίδα φωτός σε μια σκοτεινή γενικώς περίοδο.