Με απουσίες η προπόνηση

Η ήττα από την πανίσχυρη Νέα Κηφισιά δεν πτόησε την Αγία Παρασκευή, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και τους παίκτες να βρίσκονται σε εξίσου εξαιρετική κατάσταση! Εξάλλου, ακολουθεί το υψηλότατου βαθμού δυσκολίας εκτός έδρας ματς με τους Ίκαρους Σερρών.

Έτσι, στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας για το παιχνίδι στις Σέρρες, το τεχνικό δίδυμο Χατζηπανηγύρη-Διδάχου θα έχει αύριο (30/1) την ευκαιρία να “τσεκάρει” την ετοιμότητα των παικτών τους, καθώς η ΚΑΠ θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά φέτος σε φιλικό τον πανίσχυρο και ανεβασμένο Ηλυσιακό (σ.σ. μετρά 4 συνεχόμενες νίκες στην Α1), παιχνίδι που θα αποτελέσει άκρως δυνατό τεστ για την ομάδα μας, εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τους Ίκαρους. Το φιλικό με τον Ηλυσιακό θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κοντόπευκου και θα ξεκινήσει στις 18:00.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΗ, ΚΟΥΤΣΟ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ, ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ Ο ΜΑΝΑΒΟΠΟΥΛΟΣ

Η αποψινή (29/1) προπόνηση πραγματοποιήθηκε δίχως τους Μιχάλη Κουρή και Ισίδωρο Κουτσό, οι οποίοι ωστόσο δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να δώσουν το παρών στο αυριανό (30/1, 18:00) φιλικό με τον Ηλυσιακό.

Συν τοις άλλοις, ο Σωκράτης Μαναβόπουλος μέρα με τη μέρα ανεβάζει στροφές, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και από τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Πιθανότατα δεν προλαβαίνει το ματς με τους Ίκαρους Σερρών, ωστόσο την επόμενη αγωνιστική κόντρα στα Τρίκαλα έχει πολλές πιθανότητες να κάνει την επανεμφάνισή του!