«Με αυτή τη νίκη θα ηρεμήσουμε»

Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία βρέθηκε ο Ηρακλής, μετά τη νίκη επί του Στρατωνίου, ένα αποτέλεσμα που τον αποσπά κατά δύο βαθμούς από την Αναγέννηση Φλόγας. Ενας από τους κορυφαίους του “γηραιού”, ο Τάσος Τραϊανός, είπε μετά τη  λήξη του ματς:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο ματς παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ αγχωμένοι αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να αποβάλουμε το άγχος και να παίξουμε καλύτερα. Βελτιώσαμε την αμυντική μας λειτουργία, βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ και στο τέλος ήμασταν πιο ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών».

Οσον αφορά τον επόμενο αγώνα με τη Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, ο φόργουορντ του Ηρακλή δήλωσε: «Η Νήαρ έχει αποδείξει ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα της και ότι δύσκολα έχει βαθμολογικές απώλειες. Εμείς θα πάμε να παίξουμε με πάθος και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Δημήτρης Βατός, από την άλλη, χαρακτήρισε «πολύ σημαντική» τη νίκη επί του Στρατωνίου, ωστόσο επισήμανε πως «ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Απομένουν έξι ματς τελικοί για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες». Ο τεχνικός του Ηρακλή είπε επίσης πως «οι παίκτες μου είχαν πάρα πολύ άγχος για μεγάλο διάστημα αφού ξέραμε πόσο πολύ χρειαζόμασταν να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο. Η νίκη κρίθηκε στη πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Η κατηγορία είναι δύσκολη και τα παιδιά δεν έχουν μεγάλες εμπειρίες. Καθημερινά δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος. Είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας, όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν. Πάντα όταν μας αντιμετωπίζουν έχουν τεράστιο πάθος και αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα».

Αναφορικά με τον αγώνα που ακολουθεί, υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι με τη νίκη που πετύχαμε σήμερα, θα ηρεμήσουμε από εδώ και πέρα θα αποδώσουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Δεν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο δεν διεκδικούμε τη νίκη και αυτό θα κάνουμε τη προσεχή αγωνιστική απέναντι στη Νήαρ Ήστ».

Πηγή: bluearena.gr