Με βασικό στόχο την παραμονή η “πρώτη” του ΑΟΚ Χανιά

Στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού ξεκίνησε η πορεία του ΑΟΚ Χανιά στο “μαραθώνιο” της Γ’ εθνικής, με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο να κρατά χαμηλά τους τόνους, αλλά να παρουσιάζεται με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση για το μεγάλο και δύσκολο αυτό “ταξίδι”. Το πρώτο ραντεβού παικτών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης δόθηκε τη Δευτέρα (21/8) το βράδυ, με τον προπονητή Δημήτρη Ροδά να βλέπει μεν απόντες, αλλά δικαιολογημένα.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Διαμαντόπουλος και Αράπης θα ενσωματωθούν την προσεχή Παρασκευή (25/8) στις προπονήσεις, ο Σκαμνάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα απουσιάσει από τις πρώτες προπονήσεις, ενώ απόντες για επαγγελματικούς λόγους ήταν και οι Αδοντάκης και Λιονάκης. Νέα “πρόσωπα” για τον ΑΟΚ Χανιά ήταν οι Μπαγάκης, Κοντογιάννης, Υφαντόπουλος, Αλεξίου, Χολέβας, Κολαρετάκης και Σειραδάκης. Μαζί τους και οι “παλιοί” Σαράντης, Πούρος, Γκιούλης, Παπαδάκης. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Νίκος Βλαχάκης, ο οποίος ωστόσο, λόγω φοιτητικών σπουδών θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Κρήτης.

Νέο πρόσωπο για τα νεοφώτιστα στις εθνικές κατηγορίες Χανιά και ο Γιάννης Σκαραντωνάκης που θα αποτελέσει τον γενικό αρχηγό του συλλόγου σε όλα του τα τμήματα, ενώ στο πλευρό του Ροδά θα είναι οι Ηλίας Κατσιάνος και Μάριος Μαρακάκης. Στην πρώτη προπόνηση, τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Μιχάλης Ξυλάκης, και τα μέλη του ΔΣ Γιάννης Παπαδάκης, Πέτρος Τσαμπάς, Κώστας Ζουριδάκης, Αλίνα Κουλιεράκη και Κώστας Ξυφτιλής, οι οποίοι και τόνισαν προς όλους ότι είναι δίπλα τους σε ό,τι αφορά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν τη νέα σεζόν.