Με… βραχιολάκια έφυγε απ’ το ξενοδοχείο ο Hughes!

hughes_handcuffsΌτι αρχίζει ωραία, τελειώνει με… πόνο και κάπως έτσι εξελίχθηκε η «καυτή» βραδιά του Larry Hughes με μία 22χρονη, την οποία γνώρισε στο club «Greenhouse» σε περιοχή του Soho στο περιθώριο εκδήλωσης των Knicks για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ. Ο πρώην άσος των NY αποχώρησε με τη νεαρή, προκειμένου να περάσει μαζί της κάμποσες ώρες σε παρακείμενο ξενοδοχείο, αλλά λίγες ώρες αργότερα ο 35χρονος βρέθηκε με… βραχιολάκια στα χέρια, κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση κατά της 22χρονης!!!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί ο Hughes κι η 22χρονη έφυγαν απ’ το club, με προορισμό το παρακείμενο ξενοδοχείο κι όπως δείχνουν οι κάμερες διάβηκαν την πόρτα του κατά τις 4 τα ξημερώματα. Οι κάμερες δείχνουν το ζευγάρι να κατευθύνεται προς τη ρεσεψιόν δίχως η κοπέλα να συνοδεύει με το ζόρι τον Hughes, αλλά μάλλον της άρεσε η παρέα του.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα η κοπέλα, έφυγε απ’ το ξενοδοχείο και προορισμός της ήταν το νοσοκομείο, όπου υποστήριξε στους γιατρούς ότι είχε πέσει θύμα βιασμού…

Κατηγόρησε τον Hughes και αμέσως οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο, όπου βρήκαν τον πρώην άσο των NY Knicks, ο οποίος όμως αρνήθηκε ν’ ακολουθήσει τους αστυνομικούς κι έτσι εκείνοι του πέρασαν τα… βραχιολάκια στα χέρια και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, για τα… περαιτέρω. Εκεί κι αφού τον ανέκριναν, δίχως να προκύψει κάτι επιβαρυντικό εναντίον του, τον άφησαν ελεύθερο, δίχως να του απαγγελθεί κάποια κατηγορία.