Με δυσκολίες οι βάσεις για τη νέα περίοδο στη Νικόπολη Πρέβεζας

«Η ομάδα μένει και είναι πάνω απ’ όλους», είναι το μότο πάνω στο οποίο θα πορευτεί η Νικόπολη Πρέβεζας ενόψει της συμμετοχής της στη Γ΄ εθνική. Ένα μότο, που μόνο τυχαία δεν βγήκε, καθώς στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν διοικούντες και φίλοι της ομάδας, εκφράστηκαν πολλές πικρίες αναφορικά με τη στήριξη που είχε ο πρόεδρος, αλλά και οι “ενεργοί” διοικούντες την περασμένη περίοδο!

nikopoli_prevezas_logoΤον κύριο όγκο της ομαλής οικονομικά λειτουργίας της ομάδας “σήκωσε” ο πρόεδρος του συλλόγου Παντελής Καρασαβόγλου, που δεν έκρυψε στη συνάντηση την πικρία του για τον… μοναχικό δρόμο που ακολούθησε σε πολλές περιπτώσεις. «Ήμασταν έτοιμοι από αρχές Ιουνίου την περασμένη σεζόν. Καταφέραμε το στόχο που είχαμε βάλει σε μία διετία να τον πετύχουμε. Και ανεβήκαμε κατηγορία και φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ένα τρίτο δεν πραγματοποιήθηκε. Δεν κατάφερα να δώσω έμπνευση σε συνεργάτες μου. Υπήρξαν μάλιστα και κατά τη διάρκεια της σεζόν –δε θα πω τρικλοποδιές- αλλά νωχελικότητα και απάθεια. Πλέον σταμάτησα να πιστεύω. Δε βρίσκω συνεργάτες, ίσως δεν είμαι ικανός κι εγώ», σχολίασε και πρόσθεσε: «Μέχρι στιγμής οι παίκτες που είναι στην ομάδα είναι οι Αγραπιδάκης, Παπαδημητρίου, Ροντογιάννης, ενώ ο Πέτρος Αργυρός θα ανοίξει για αλλού τα φτερά του… Με τους άλλους παίκτες θα μιλήσουμε άμεσα».

Διοικητικό σχήμα με 10 “ενεργά” μέλη

Όπως φάνηκε από τα λεγόμενά του, δεν θα αφήσει την ομάδα, αλλά εκείνο που τόνισε είναι πως «… πρέπει να πάμε μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη μας», καλώντας τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό του και στο πλευρό της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Εκείνο που έγινε εμφανές είναι ότι η ομάδα χρειάζεται να έχει ένα διοικητικό σχήμα με τουλάχιστον 10 άτομα, τα οποία θα είναι ενεργά για να μπορέσει η Νικόπολη να σταθεί επάξια στην κατηγορία, ενώ επί τάπητος τέθηκε και το θέμα των διαρκείας και ο καθορισμός του εισιτηρίου που θα υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Τα πρώτα ονόματα που εκδήλωσαν ένα αρχικό ενδιαφέρον ώστε να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα, που θα διαμορφωθεί είναι οι Λ. Καρασαβόγλου, Π. Δημολίτσας, Ν. Δημολίτσας, Γ. Τσεγγελίδης, Απ. Σταυρίδης, Γιώργος Λιάσκος, Κ. Τσεκούρας, Π. Γεωργίου, Θ. Μυζίκος, Κ. Τζίμας, Γ. Μπέλλος, Μ. Λαϊνάς, Γρ. Τσιτσές, Δημ. Κωνής, Απ. Σουλιώτης.