Με επιτυχία η ημερίδα του Εργοτέλη

hmerida-ergotelisΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αθλητική ημερίδα του Εργοτέλη, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (10/3) στη Δημοτική αίθουσα του Ηρακλείου στο κτήριο της παλιάς λαχαναγοράς. Μέλη της διοίκησης του συλλόγου, προπονητές, αθλητές, γονείς αλλά και παιδιά έδωσαν το “παρών” και ενημερώθηκαν για θέματα διατροφής και ψυχολογίας γενικά, αλλά και ειδικά για ένα μικρό μπασκετμπολίστα.

Τον λόγο πρώτα πήρε ο τεχνικός υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής της ανδρικής ομάδας του Εργοτέλη Γιώργος Μακράκης, ενημερώνοντας το ακροατήριο για την οργάνωση και τη λειτουργία που ακολουθεί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Στη συνέχεια οι διατροφολόγοι-διαιτολόγοι Στέφανος Καρουζακης και Στέλλα Κοϊνάκη ανέλυσαν θέματα ισορροπημένης διατροφής και συστάσεις ανάλογα την ηλικίας (6-15 ετών), ενώ έδωσαν και συμβουλές καθημερινής.

Την ημερίδα έκλεισε η διάλεξη της ψυχολόγου Κωνσταντίνας Αλεβιζάκη που εστίασε στο ρόλο του γονιού και του προπονητή αλλά και στα κίνητρα συμμετοχής και τις προσδοκίες των παιδιών και των γονιών για το συγκεκριμένο άθλημα. Η διοργάνωση έκλεισε με έναν εποικοδομητικό διάλογο, ο οποίος έθιξε αρκετά ζητήματα τα οποία θα βοηθήσουν στην βελτίωση των τμημάτων του σωματίου. Μάλιστα ακούστηκε η επιθυμία να πραγματοποιηθεί και πάλι παρόμοια συνάντηση κάτι το οποίο αναμένεται σύντομα να γίνει εφικτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι Χορηγοί στο συγκεκριμένο κάλεσμα ήταν η ANEKsuperfast , η πιτσαρία GRAND και τα εμπόρια σιδήρου και αλουμίνια Κληρ. Γ. Γιαννουλακη.