Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο I.B.C!

enwsi-camp2Το 2ο I.B.C. τελείωσε! Έφτασε η ώρα του απολογιστικού ελέγχου… Βοηθός σε αυτή την κίνηση εκτός από την έκθεση του Υπεύθυνου Οργανωτικού, τα αποτελέσματα από το τελικό meeting των coach, είναι και τα ερωτηματολόγια σχετικά με τη λειτουργία του camp που συμπληρώθηκαν ανώνυμα από τους 66 συμμετέχοντες αθλητές!

Τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα είναι:
1. ΑΥΞΗΣΗ κατά 22 αθλητές, ποσοστό αύξησης σε σχέση με πέρυσι 44% !
2. Το 2ο I.B.C. απασχόλησε ένα προπονητικό team 7 προπονητών, 5 εκ των οποίων διαχειρίζονταν τους σταθμούς, 1 σαν συντονιστή του project και 1 υποστηρικτικά!.
3. Επισκέψεις από το διεθνή διαιτητή κ. Ζαβλανό Νίκο, τους διεθνείς αθλητές Καλαμπόκη Γιάννη και Μάντζαρη Βαγγέλη.
4. ΔΩΡΕΑΝ πελματογράφημα και έγγραφη γνωμάτευση από τον κ. Πανδή Γιώργο.
5. Παρουσίαση Εργοφυσιολόγου κ. Μαθιουλάκη Μανώλη.
6. Παρουσίαση Διατροφολόγου κ. Παξιμαδά Χρήστου.
7. Συνεργασία για παροχή τοστ-σάντουιτς με εταιρία «οικογένεια Στεργίου».
8. ΔΩΡΕΑΝ τετρασέλιδο φωτογραφικό άλμπουμ από κ. Παπαϊωάννου Κώστα.

Η επεξεργασία των ερωτηματολογίων των αθλητών, που τονίζουμε ότι ήταν ανώνυμα, έδειξαν ότι σε ποσοστό 89% οι αθλητές έμειναν ευχαριστημένοι από το προπονητικό πρόγραμμα και ειδικά από τους coach !

enwsi-camp3Οι αθλητές έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τους φιλοξενούμενούς μας, φωτογραφήθηκαν ΌΛΟΙ με τους 2 αθλητές και οι φωτό τους δόθηκαν στο προσωπικό τους άλμπουμ. Έμειναν κατενθουσιασμένοι -ειδικά οι γονείς- με το δωρεάν πελματογράφημα και ειδικά με την παρουσίαση-συζήτηση με το διατροφολόγο!

Ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 15% δεν συμφώνησε με τη χρήση του ανοιχτού γηπέδου -κάθε τμήμα περνούσε ΜΟΝΟ για 25 λεπτά από το ανοιχτό κάθε μέρα- θίγοντας το αναμενόμενο πρόβλημα της ζέστης…

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι αθλητές από τα τοστ-σάντουιτς σε ποσοστό 97% ενώ σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε τις μπάρες δημητριακών που σε κάποιες γεύσεις (προσφέραμε 4 διαφορετικές) αρκετοί αθλητές δήλωσαν δυσαρεστημένοι 26%…

Αναφορικά με λεπτομέρειες του 2ο I.B.C. αναφέρουμε τα ακόλουθα:
1. Παρά το ότι ο φετινός σταθμός ενδυνάμωσης ήταν ανεβασμένος σε ένταση και είδος ασκήσεων, ΔΕΝ παρουσιάστηκε ο παραμικρός τραυματισμός ή μυϊκό πρόβλημα, όπως και στην υπόλοιπη λειτουργία του camp!
2. ΔΕΝ αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα συμπεριφοράς αθλητών ή κάποιο παράπονο γονέων κάτι που δείχνει το αυξημένο μας ενδιαφέρον για επιτήρηση!
3. Το προπονητικό team λειτούργησε ΑΨΟΓΑ τόσο ατομικά σε κάθε σταθμό όσο και συνεργατικά στα meetings που γίνονταν κάθε μέρα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το camp!
4. Καταγράψαμε φυσικά κάποια σημεία στη λειτουργία που δεν υστερήσαμε αλλά σίγουρα μπορούμε να πλησιάσουμε το βέλτιστο επίπεδο!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ δεν θα απονείμουμε επαίνους στον εαυτό μας, αλλά θεωρούμε ότι στο πλαίσιο της αυτογνωσίας μας, μπορούμε να πούμε ότι σταθήκαμε άξιοι και με ευθύνη απέναντι στη φετινή διοργάνωση του camp!

Θεωρούμε επίσης ότι αν πέρυσι είχαμε 44 πρεσβευτές της σωστής δουλειάς στο camp, φέτος αποκτήσαμε 66 ! «Αναγκαστικά» λοιπόν υποσχόμαστε ένα αρτιότερο και δυνατότερο 3ο I. B. C. τον Ιούνιο του 2015!

enwsi-camp