Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας με την Εθνική Ενόπλων

panelefsiniakos_enoplwnΟ σκοπός επετεύχθη και με το παραπάνω! Η φιλική αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με την Εθνική Ενόπλων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ένωσε τις κοινωνικές δυνάμεις τις περιοχής και γέμισε τα ράφια με αλληλεγγύη.

Με τρόφιμα, είδη υγιεινής αλλά προπάντων με αγάπη. Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πρωτοβουλία του Πανελευσινιακού και τα είδη που μαζεύτηκαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η κοινωνική δράση συνδυάστηκε άψογα με την αθλητική διασκέδαση αφού η ομάδα του Πανελευσινιακού και η Εθνική Ενόπλων πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε ένα αγώνα, ο οποίος έδωσε το μήνυμα ότι ο αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Τσουκαλάς και η Αντιδήμαρχος κα Δέσποινα Οικονόμου, εκ μέρους του Δήμου Ελευσίνας, οι οποίοι και παρέλαβαν τα προσφερόμενα είδη. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο παίκτης της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού κ. Λευτέρης Μποχωρίδης και οι εκπρόσωποι του Ομίλου ΕΛΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, η κα Ράνια Σουλάκη, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ο Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων κ. Γιώργος Καλαφατάκης.

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που συμμετείχαν σε αυτή την κοινωνική – αθλητική εκδήλωση. Επίσης ιδιαίτερα τον κ. Σπύρο Ανδριόπουλο, Διοικητή του ΑΣΑΕΔ, για τη συμμετοχή της Εθνικής Ενόπλων, όπως και τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο οποίος συμμετείχε ενεργά προσφέροντας μάλιστα μεγάλο όγκο ειδών. Θερμές ευχαριστίες και στους παλαίμαχους διεθνείς διαιτητές του αγώνα, κ.κ. Θοδωρή Βιδάλη, Κωνσταντίνο Τευτίκη και Γιώργος Ορφανό, όπως επίσης και τον κ.Ανδρέα Τσακαμίλη, ο οποίος παρόλο που δεν συμμετείχε τελικά επειδή έπρεπε να είναι παρών σε έκτακτο σεμινάριο διαιτησίας είχε συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Η κοινωνική δράση του Πανελευσινιακού δεν σταματά. Πάντα κοντά στο συνάνθρωπο, στην κοινωνία, στην πόλη!