Με επιτυχία το τουρνουά «Δημήτρης Ασημακόπουλος»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Νίκη Αμαρουσίου διοργάνωσε με επιτυχία το τουρνουά “Δημήτρης Ασημακόπουλος“. Παιδιά του συλλόγου βρέθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις της ομάδας με σκοπό να παίξουν και να ευχαριστηθούν το άθλημα που αγαπούν.

Τα όσα αναρτήθηκαν στο σάιτ το Αμαρουσίου για τη συγκεκριμένη διοργάνωση:

«Ενα γιορτινό σαββατοκύριακο πέρασαν οι μελλοντικοί αστέρες στο κλειστό της Κοκκινιάς. Το 2ο τουρνουά «Δημήτρης Ασημακόπουλος», που διοργάνωσε η Νίκη Αμαρουσίου, για παιδιά των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Γονείς, φίλοι, συμμαθητές βρέθηκαν το διήμερο στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών. Πιο «ένθερμοι» αποδείχθηκαν οι μαθητές του 18ου Δημοτικού, οι οποίοι δεν σταματούσαν να φωνάζουν και να δίνουν τον ρυθμό. Το Σάββατο, από πλευράς της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Νίκης Αμαρουσίου βρέθηκαν εκεί ο προπονητής Νώντας Μπάιμπος μαζί με τις Ντίνα Μάρκου, Αγγελική Λιούκα και Μαργαρίτα Οικονομοπούλου.

Τα περίπου 150 κορίτσια, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Την Κυριακή, στο τουρνουά την σκυτάλη πήρε το μπάσκετ των αγοριών. Οι 100 περίπου εκκολαπτόμενοι άσοι, υπό την εποπτεία των προπονητών της αντρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης, Παναγιώτη Χατζή και Μιχάλη Ραχωβίτσα, έδειξαν μέρος των δυνατοτήτων τους. Μαζί με το τεχνικό δίδυμο ήταν και οι αθλητές του σωματείου μας, Βασίλης Κοντογιάννης, Γιάννης Γαπκιάδης, Λουκάς Γιαουρτόγλου και Ανδρέας Τσέκενης. Μικρά καλλιτενικά χάπενινγκς στα διαλείμματα –και τις δύο ημέρες- συνοδεύτηκαν από το χειροκρότημα του κοινού.

Οσον αφορά λοιπόν μελλοντικές ανάλογες διαδικασίες, η Νίκη Αμαρουσίου πέραν του 3ου τουρνουά «Δ. Ασημακόπουλος» για τη νέα χρονιά, περιμένει από τις 3 Σεπτεμβρίου τους ενδιαφερόμενους στο κλειστό της Κοκκινιάς για φουλ της προπόνησης! Το μέλλον είναι εδώ!».