Με κόσμο τελικά το ντέρμπι στο Ιβανώφειο

Εχοντας τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί τελικά ο Ηρακλής στο σαββατιάτικο (25/2) ντέρμπι με τον Δούκα καθώς η έφεση που έκανες έγινε δεκτή από το ΑΔΕΑΔ και η ποινή του μειώθηκε σε μία αγωνιστική την οποία και έχει εκτίσει στο ματς με τον Αρκαδικό.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι έγινε δεκτή η έφεση που ασκήσαμε ενώπιον του ΑΣΕΑΔ, παράλληλα έγινε δεκτή η έφεση από το ΑΣΕΑΔ και μειώθηκε η που είχε αρχικά επιβληθεί σε μια αγωνιστική ημέρα κεκλεισμένων των θυρών. Επειδή έχουμε εκτίσει την ποινή στον παιχνίδι με τον Αρκαδικό, ο αγώνας στον Δούκα θα γίνει με παρουσία φιλάθλων.

Υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια από πλευράς διοικήσεως του Ηρακλή και ε του ΑΣΕΑΔ, όπου προσήλθε ο πρόεδρος κ. Δρακόπουλος, ο τεχνικός σύμβουλος κ. Δούνης και ο νομικός σύμβουλος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή κ. Κάτσιος, όπου ανέπτυξαν τα επιχειρήματα και κατέθεσαν τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία και τα οποία έγιναν αποδεκτά. Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση του μπάσκετ, τους φιλάθλους του Ηρακλή να είναι υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα μας, χωρίς να παρεμβαίνουμε τις σχετικές νομικές διατάξεις, διότι η ομάδα μας δεν αντέχει άλλη τιμωρία.

Καταβάλαμε μια τεράστια προσπάθεια για την άνοδο του Ηρακλή στην ιστορική του θέση, και περαιτέρω μια αξιόλογη πορεία, για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται βοήθεια και συμπαράσταση των φιλάθλων και όχι αντιπαλότητα. Όλοι πρέπει να προβληματιστούμε πιο είναι αυτό που εξυπηρετεί την ομάδα μας. Όλο μαζί για την επίτευξη του στόχου μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Ραντεβού αύριο στον ΝΑΟ στις 17:00»/