Με κόσμο, Χρύση, αλλά αμφίβολο τον Παναγιωταράκο

Μετά τις διαδοχικές ήττες ο Διαγόρας ετοιμάζεται για την τελική αντεπίθεσή του με απώτερο σκοπό την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, που ενδέχεται να οδηγήσει κι αυτή στην Α2. Πρώτο εμπόδιο για την ομάδα της Ρόδου θα είναι ο… άλλος «γηραιός» του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής, τον οποίον θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην «τέντα» παρουσία κόσμου, αφού προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια κλήση από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με την Αγία Παρασκευή.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν σε σταθερή βάση, ωστόσο δεν είναι αρκετά σοβαρά. Ο Αντώνης Χρύσης αισθάνθηκε καλύτερα το πόδι που τον ταλαιπωρεί εδώ και τρεις εβδομάδες, ενώ ερωτηματικό συνεχίζει να αποτελεί η παρουσία του Πάνου Παναγιωταράκου, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα μεταβεί στη Ρόδο την Κυριακή. Ο Γιάννης Τσακίρης δεν υπολογίζει και τον στρατευμένο Ντένις Ντέντα.

«Ο Ηρακλής είναι επικίνδυνη ομάδα, παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και από τη στιγμή που έχει στόχο την παραμονή, τα περιθώρια είναι στενά για αυτόν όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος. Η σωτηρία είναι το μεγαλύτερο κίνητρο» τονίζει ο Γιάννης Τσακίρης, που επισημαίνει πως «πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην δώσουμε δικαίωμα στον Ηρακλή να κάνει το παιχνίδι του».