Με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στον Μαντουλίδη

Πέντε στροφές πριν το τέλος και ενώ η κατάσταση της μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, στην Αναγέννηση δεν το βάζουν κάτω και θέλουν μόνο νίκες για να τελειώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα.

Μπορεί με τον ενδεχόμενο υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων οι Θεσσαλονικείς να μην έχουν και πολλές ελπίδες, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν κάνει το ρεπό τους,είναι τρείς βαθμούς πίσω από τον Ορφέα (έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα κι αυτός) που είναι ο πρώτος στην επικίνδυνη ζώνη και τον οποίο χρειάζεται να κερδίσουν την επόμενη εβδομάδα εντός έδρας με 23 πόντους διαφορά για να έχουν πλεονέκτημα σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας.

Όμως, όπως τονίζουν στην Αναγέννηση, υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο, μια σκέψη που «ακούγεται» έντονα και αν γίνει πραγματικότητα και «πέσουν» μόνο δύο σωματεία, τότε είναι όλα ανοιχτά.

Χρειάζεται όμως για να μπορέσει να «εκμεταλλευτεί» την πιθανή αυτή εξέλιξη, όσες περισσότερες νίκες γίνεται με πρώτο στόχο το παιχνίδι με τον Μαντουλίδη εκτός έδρας. Το έργο τους δεν αναμένεται καθόλου εύκολο αφού ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα δυναμικός αλλά όλοι στη συμπολίτισσα Φλόγα δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ότι περισσότερο μπορούν για τη νίκη αυτή με τον προπονητή Νεκτάριο Καραγιαννίδη να μην έχει προβλήματα απουσιών (όσον αφορά τους παίκτες που συνεχίζουν στην ομάδα).

Άλλωστε όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι της Αναγέννησης, έχουν πολλά να κερδίσουν και τίποτα να χάσουν παλεύοντας για την πέμπτη φετινή τους επιτυχία. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτοσκοπός η παραμονή αφού αυτό που θέλουν είναι να «κερδίσουν» παίκτες και γιαυτό αναμένεται να δώσουν για άλλη μια φορά χρόνο στους νεαρούς τους αθλητές και την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικές εμπειρίες για την επόμενη μέρα…όποια κι αν είναι αυτή.

Φιλικό αυτή την εβδομάδα δεν είχε το πρόγραμμα μόνο οικογενειακό διπλό χθες το βράδυ από το οποίο απουσίαζε ο Σεφερίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.