«Με πάθος για την πρώτη νίκη»

Με ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου καλεί όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν στον σαββατιάτικο αγώνα με τα Τρίκαλα, επισημαίνοντας παράλληλα την κρισιμότητα του αγώνα και τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Κρίσιμο και καθοριστικό αγώνα δίνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου το προσεχές Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 με αντίπαλο για 40 αγωνιστικά λεπτά τα Τρίκαλα B.C.

Οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Συλλόγου αντιλαμβανόμενοι απόλυτα την κρισιμότητα της αναμέτρησης, θα αγωνιστούν με πάθος και θα τα δώσουν όλα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας απέναντι στην αξιόλογη ομάδα των Τρικάλων.

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου θεωρεί μεγάλη υπόθεση την παρουσία της ομάδας μας στην Α2 και καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την διατηρήσει στην μεγάλη αυτή κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, όπως και να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της. Επίσης, το ιατρικό επιτελείο του Συλλόγου θα κάνει ότι είναι δυνατό ώστε η ομάδα να παραταχθεί πλήρης στον αγώνα του Σαββάτου. Όμως, πέρα από την πλήρη σύνθεση της ομάδας απαιτείται και η δυναμική παρουσία και υποστήριξη του 6ου και πολυτιμότερου παίκτη στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου, του υπέροχου φίλαθλου κοινού του Βόλου, προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη νίκη.

Για τους λόγους αυτούς αγαπητοί φίλαθλοι καλούμαστε όλοι, οργανωμένοι και μη φίλοι του Συλλόγου και της βολιώτικης καλαθοσφαίρισης, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 5:00μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου, με την φωνή και το χειροκρότημά μας να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των παικτών μας. Πάντα σε φίλαθλα πλαίσια να απολαύουμε το παιχνίδι και να δώσουμε δύναμη και κουράγιο στην ομάδα μας.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Τρίκαλα B.C. Η τιμή των εισιτήριων είναι 5 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14) και από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, καθημερινά μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 1:00μ.μ. Την ημέρα του αγώνα από τις 3:30μ.μ. στο εκδοτήριο του γηπέδου θα υπάρχουν εισιτήρια στην τιμή των 7 ευρώ».