Με στόχο την παραμονή ξεκίνησε ο Ηρόδοτος

Μπάνια, πλέον στο… κλειστό για τους παίκτες του Ηροδότου! Απ’ την Τετάρτη ξεκινήσαν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά, θέτοντας ως βασικό στόχο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, αλλά και να “βγούν παίκτες απ’τα… σπλάχνα της ομάδας“! Η πρώτη, βέβαια, έγινε με απουσίες, καθώς για διάφορους λόγους δεν βρέθηκαν στο γήπεδο οι Φραγκιαδάκης, Κολοβός, Νίχλος και Μαΐστρέλης.
“Να δουλεύετε με ένταση και να είστε πειθαρημένοι”, ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ομάδας Γιάννη Κόκκινου προς τους παίκτες του και πρόσθεσε: “Πρέπει να είμαστε ομάδα εντός και εκτός γηπέδου χωρίς γκρίνιες”. Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του Ηροδότου, ο κ. Πασχαλίδης ευχήθηκε σε όλους υγεία και τόνισε ότι η διοίκηση θα είναι κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ομιλίες των εφόρων κ. Πρωτογεράκη Ι. και Βακιντή Δ. Ως γνωστόν, ο Ηρόδοτος ξεκίνησε με στόχο την παραμονή στην κατηγορία και όπως λέει ο προπονητής “θέλουμε επίσης να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά του Ηρακλείου να δείξουν τις ικανότητές τους”.
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και από την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις θα ενταθούν, με τα πρώτα φιλικά να προσδιορίζονται για τις 10 Σεπτεμβρίου.