Με τη… βούλα Βεσκούκης

Επειτα από δυό χρόνια ο Σάκης Βεσκούκης επιστρέφει στο Παγκράτι με τους «ροσονέρι» να ανακοινώνουν επίσημα την πρώτη τους μεταγραφή για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σάκη Βεσκούκη (1,95 – 31 ετών). Ο Βεσκούκης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά το επιτυχημένο πέρασμα του την περίοδο 2008-2009 στην Α2 όπου είχε 249 πόντους σε 30 παιχνίδια και 110 ριμπάουντ. πό εκεί και πέρα “μετακόμισε” στην Πάτρα όπου έπαιξε διαδοχικά στον Απόλλωνα (Β΄ Εθνική) και στην Ολυμπιάδα. Πέρυσι με τους “πορτοκαλί” έκανε μια καταπληκτική σεζόν έχοντας 382 πόντους σε 29 παιχνίδια,121 ριμπάουντ και 62 ασίστ υπό τις οδηγίες του Τάκη Καλατζή».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παγκρατίου ο Σάκης Βεσκούκης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πού επέστρεψα σε γνώριμα λημέρια. Χρειάζεται πολύ δουλειά καθώς το Παγκράτι είναι ένας απαιτητικός σύλλογος και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά.Οι απαιτήσεις της κατηγορίας είναι μεγάλες ειδικότερα φέτος που υποβιβάζονται 5 ομάδες. Δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω καθώς πέρασα πολύ ωραία στο προηγούμενο μου πέρασμα.Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να πάει η ομάδα εκεί που τις αξίζει».

Στη συνέχεια μας μίλησε για την κοινή πορεία και πέρυσι στην Ολυμπιάδα Πατρών με τον Τάκη Καλατζή επισημαίνοντας: «Υπάρχει μια αλληλοεκτίμηση με τον προπονητή μας. Και οι δύο γνωρίζουμε τον τρόπο που δουλεύουμε και ελπίζω να βγει κάτι καλό», δήλωσε ο 31άχρονος γκαρντ ενώ όσον αφορά τον κόσμο του Παγκρατίου σχολίασε:

«Για τον κόσμο της ομάδας δεν υπάρχουν και πολλά να πεις. Είναι μοναδικός αλλά και συνάμα απαιτητικός.Πρέπει να τον κερδίσουμε με την απόδοση μας και ελπίζω να μας στηρίξει σε αυτή την νέα προσπάθεια. Εμείς περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας».