Με τη… βούλα Ματαλόν

Ο Μάριος Ματαλόν είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ, με τον κρητικό σύλλογο να ανακοινώνει τον 24χρονο γκαρντ.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μάριο Ματαλόν.

Ο Μάριο Ματαλόν γεννήθηκε στις 16-2-1989 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα “Αστέρια” του Θεόδωρου Ροδόπουλου στην Θεσσαλονίκη και συνέχισε στον “Μαντουλίδη”. Ακολούθησαν Άρης, Αμερική και NCAA(Wyoming), Κολοσσός Ρόδου, Λάρισα (ΑΕΛ), Ισραήλ (Hapoel Megido), Κόροιβος Αμαλιάδας και Ηλυσιακός, ενώ έχει αγωνισθεί σε όλες τις “μικρές” Εθνικές Ομάδες, από τους Παμπαίδες μέχρι την Νέων Ανδρών.

Ο Μάριο Ματαλόν, ο οποίος κατά το παρελθόν ήταν και πάλι συμπαίκτης με τους ΚιτσούληΚαραδολάμη καιΠαπαδάκη, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ δήλωσε :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, όπως βέβαια και τον κόουτς Τακιανό. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή και πιστεύω ότι σύντομα στην ομάδα θα αντιστραφεί το κλίμα και θα οδηγηθεί στην θέση που της αξίζει πραγματικά, που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή βαθμολογική της κατάσταση”.»