Με τη… βούλα Ταμπάκης

Την ανανέωση του Φίλιππου Ταμπάκη (με συνεργάτη πάλι τον Νίκο Δημητρακή) ανακοίνωσε η Πεντέλη. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων τονίζει επίσης στην ανακοίνωσή του ότι οι μεταγραφικές κινήσεις θα είναι «προσεκτικές και στοχευμένες», καθώς και ότι θα διευθετήσει τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το κεφάλαιο προπονητής που παρέμενε σε εκκρεμότητα έκλεισε πλέον οριστικά αφού με απόφαση του Δ.Σ οριστικοποιήθηκε η ανανέωση συνεργασίας με τον Φίλιππο Ταμπάκη, σε αναγνώριση της δουλειάς και της προσφοράς του τους τελευταίους 18 μήνες. Άμεσος συνεργάτης του coach Ταμπάκη θα είναι και πάλι ,ο επιστημονικά άριστα καταρτισμένος γυμναστής Νίκος Δημητρακής, του οποίου η προσφορά στο σύλλογο, τα τελευταία χρόνια είναι ανεκτίμητη.

Έτσι η διοίκηση του συλλόγου έχει αφοσιωθεί σε ένα δύσκολο αγώνα με δυο βασικούς στόχους.

Πρωταρχικός στόχος το κλείσιμο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν, ώστε να διαφυλαχτεί η από 20ετιας καλή φήμη της ομάδας.

Παράλληλος στόχος η οργάνωση της ομάδας και των υποδομών της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε ένα ιδιαιτέρα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και μέσα στις πραγματικές δυνατότητες, που αποδεικνύονται πολύ μικρότερες από αυτές των περασμένων ετών, κάτι που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να αγνοηθεί.

Γι αυτό οι κινήσεις της διοίκησης θα είναι στοχευμένες και πολύ προσεκτικές , μακριά από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που καταλαμβάνει τους παράγοντες αυτή την περίοδο».