Με τη συμπαράσταση της ΠΑΕ

Τέλος καλό όλα καλά για τον ΟΦΗ. Εστω και την τελευταία στιγμή δηλαδή χθες (25/7) οι κρητικοί συγκεντρώθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» βρίσκοντας τη λύση ώστε η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε όλοι τόνισαν ότι χρειάζεται να γίνει μια τεράστια προσπάθεια με το μπάτζετ να φτάνει τις 100 με 120 χιλ. ευρώ. Παράλληλα, αποφασίστηκε να συσταθεί μια 14μελής επιτροπή που θα “τρέξει″ όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα (ρόστερ, μπάτζετ, χορηγικό πλάνο, τεχνικό τιμ), που τελικά κατέληξε να είναι 9μελής. Το “παρών” δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Κλάδος όπως και ο αντιδήμαρχος κ. Βαρδαβάς.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται ο Μάνος Ξημέρης αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Μιχαλόπουλος. Μάλιστα, ο τελευταίος ανέφερε: «Οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες όμως δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο ΟΦΗ θα πέσει στο τοπικό. Θα βοηθήσω οργανωτικά, συστρατεύομαι στο πλευρό του ΟΦΗ και εκφράζω την στενοχώρια μου για την απουσία όλων».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Κλάδος δήλωσε ότι θα συμπαρασταθεί στην προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ: «Ο ΟΦΗ δεν ξεκινάει από το μείον όπως στο ποδόσφαιρο αλλά από το μηδέν. Χρειάζεται κατάθεση ψυχής από όλους και τις επιτυχίες με τα χαμόγελα δεν φέρνουν μόνο τα χρήματα. Δηλώνω παρών και θα είμαι δίπλα στην προσπάθεια που θα κάνει το τμήμα μπάσκετ. Ερασιτέχνης και ΠΑΕ είναι ένα».

Πηγή: athleticradio.gr