Με τη φανέλα του Εθνικού θα συνεχίσει κι ο Δημήτρης Λιβανός

Τα εξαιρετικά στοιχεία που έδειξε στα μόλις τέσσερα παιχνίδια του Εθνικού, τον κράτησαν στον Πειραιά! Ο λόγος για το Δημήτρη Λιβανό, ο οποίος θα φορά και δεύτερη σεζόν τη φανέλα των Πειραιωτών, με το νεαρό παίκτη να τονίζει πως πρόθεσή του είναι να προσφέρει στην ομάδα όσα απαιτούνται για να πετύχει ο Εθνικός τους στόχους τους.

«H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Λιβανό. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας θα παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον Εθνικό και θα έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις, που έκανε τη σεζόν 2020-21.

Ο Δημήτρης Λιβανός ήταν από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος, καθώς στις τέσσερις αγωνιστικές που παίχτηκαν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και έδωσε πολύτιμες βοήθειες στον Εθνικό, ώστε να κάνει το 4/4. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής σε τέσσερις αγώνες είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους», αναφέρει η ανακοίνωση του Εθνικού, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιβανός σε δηλώσεις του για την ανανέωση του συμβολαίου του ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη τους σε όλους τους τομείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Εθνικού, καθώς πέρσι δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν λόγω της πανδημίας. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».