Με τον Δημήτρη Χουχουλή το 8ο 3Χ3 in-karystos basket tournament!

Μπορεί να μοιάζουν αποκομμένοι… Μπορεί να μην έχουν την προβολή που τους αρμόζει… Μπορεί να μην παίζουν μπάσκετ σε υψηλές κατηγορίες. Όμως στην Κάρυστο αγαπούν το μπάσκετ και το “αγκαλιάζουν” με τον δικό τους τρόπο. Και το 8ο 3Χ3 in-karystos basket tournament είναι ο δικός τους τρόπος για να στείλουν το μήνυμα προς όλους πως στην Κάρυστο παίζουν μπάσκετ. Στο τουρνουά στην Κάρυστο που τείνει να γίνει θεσμός θα βρεθεί και ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Δημήτρης Χουχουλής, ο οποίος θα μπορέσει να δει από κοντά τη δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι στην Κάρυστο, οι οποίοι μερίμνησαν ώστε οι τελικοί να έχουν διαιτησίες από επίσημους διαιτητές της ομοσπονδίας!

Η ανακοίνωση για το τουρνουά αναφέρει:

“Για όγδοη χρονιά διοργανώνουμε το 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί από τις 4-6 Αυγούστου(Παρασκευή Σάββατο Κυριακή) στο κλειστό γυμναστήριο Π. Μώρος.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος ετοιμάζουμε κάτι διαφορετικό. Οι αγώνες Παρασκευής και Σαββάτου θα διεξαχθούν απόγευμα αλλά οι τελικοί θα γίνουν την Κυριακή πρωινές ώρες 10:00 – 14:00, έτσι θα μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα νωρίς και να έχουν την δυνατότητα επιστροφής, όσοι από τους συμμετέχοντες έχουν έρθει από μακριά. Ένας ακόμη λόγος είναι μία νέα έκπληξη που επιφυλάσσουμε για το τέλος του τουρνουά. Φυσικά οι τελικοί της Κυριακής θα σφυριχτούν από επίσημους διαιτητές της ομοσπονδίας. Κύπελλα, μετάλλια, βραβεία είναι καθιερωμένα.

Ένας ακόμη λόγος είναι μία νέα έκπληξη που επιφυλάσσουμε για το τέλος του τουρνουά. Φυσικά οι τελικοί της Κυριακής θα σφυριχτούν από επίσημους διαιτητές της ομοσπονδίας. Κύπελλα, μετάλλια, βραβεία είναι καθιερωμένα.

Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν με φωτογραφίες και video τα οποία θα παρέχονται δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο μετά το τέλος του τουρνουά.

Το 3Χ3 in-karystos basketball tournament αυτής της χρονιάς είναι προάγγελος υψηλότερων στόχων και απαιτήσεων. Παρουσιάζοντας ένα νέο τουρνουά τόσο από θέμα οργάνωσης όσο και από θέμα επιβράβευσης, ευελπιστούμε, όχι στην καθιέρωση ή οποία διανεύει επιτυχώς την όγδοη χρονιά, αλλά σε μεγαλύτερη ακόμα διοργάνωση με δυνατότερα ονόματα και βραβεία. Φέτος θα μας κάνει την τιμή να παρευρεθεί στο τουρνουά αλλά και στις απονομές ο επί σειρά ετών προπονητής της ομάδας της Νέας Ερυθραίας κ. Χουχουλής Δημήτρης με 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα Εθνικά πρωταθλήματα. Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία κατακτώντας την τρέχουσα περίοδο την 4η θέση με ρεκόρ 20 νίκες και 10 ήττες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ